1.amatör Küme Futbol Liginde Play Off Bileti Alanlar Ve Düşenler

1.amatör Küme Futbol Liginde Play Off Bileti Alanlar Ve Düşenler

ABONE OL
13 Mart 2016 18:46
1.amatör Küme Futbol Liginde Play Off Bileti Alanlar Ve Düşenler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nde oynanan son hafta maçlarıyla sezon sona erdi. Ligin son haftasındaki maçlar büyük bir çekişmeye sahne oldu. 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nin son haftasında oynanan karşılaşmalarla Hekimhan Belediyesi Girmanaspor play-off biletini alırken, Çatyol Belediyespor ise küme düştü. A Grubu’nda play off biletini alacak son takımın belli olacağı karşılaşmalar büyük heyecana sahne oldu. Play off için avantajlı olan Demirspor, Yeşiltepe 3 Nolu sahada play offu haftalar önce garantileyen İnönü Üniversitesi ile karşı karşıya geldi.

DEMİRSPOR PLAY OFF BİLETİNİ ALAMADI

Demirspor karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu gollerle 2-0 öne geçse de, İnönü Üniversitesi son dakikalarda bulduğu gollerle soyunma odasına 3-2 üstün gitti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna üstünlüğünü koyan İnönü Üniversitesi karşılaşmayı 7-3 kazanarak, Demirspor’u Play-Off’un dışına itti. Grup’ta play off’a kalma mücadelesi veren Hekimhan Beleidyesi Girmanaspor ise Yeşiltepe 2 Nolu sahada karşı karşıya geldiği Sanayispor’u 6-0 yendi. Hekimhan Belediyesi Girmanaspor, Demirspor’un mağlup olması ile birlikte aldığı 3 puanla play off biletini alan son takım oldu.

1.AMATÖR KÜMEDE SON HAFTA MAÇLARININ SONUÇLARI

Orduzuspor-Çatyol Belediyespor: 4-2

Sanayispor-Hekimhan Belediyesi Girmanaspor: 0-6

Adafı Kartalspor-Kaldırımgücü: 6-1

Demirspor-İnönü Üniversitesispor: 3-7

Battalgazi Belediyespor-Darendespor: 2-2

Malatyaspor-1966 Malatya Gençlik Spor: 0- 3 (hükmen)

Yeşilyurt Belediyespor-Tecdespor: 3-0 (hükmen)

Doğanşehir Belediyespor-Telekomspor: 3-0 (hükmen).

A Grubu’nda 8 puanı bulunan Darendespor, Battalgazi İlçe Stadı’nda Battalgazi Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Darendespor büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada rakibiyle 2-2 berabere kalarak puanını 9’a çıkardı ve kümede kaldı.

Grup’ta 5 puanı bulunan Çatyol Belediyespor ise Yeşiltepe 1 Nolu sahada Orduzuspor ile karşı karşıya geldi. Orduzuspor karşılaşmayı 4-2 kazandı ve Çatyol Belediyespor küme düştü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.