Adana Demirspor’da Hedef 3 Puan

Adana Demirspor’da Hedef 3 Puan

ABONE OL
09 Mart 2016 20:16
Adana Demirspor’da Hedef 3 Puan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, zor bir viraja girdiklerini ve bu virajın ilk maçının Vartaş Elazığspor karşılaşması olduğunu belirterek, “Hedefimiz seyircimiz önünde iyi bir oyunla 3 puanı almak” dedi.

Adana Demirspor, cuma günü sahasında ağırlayacağı Vartaş Elazığspor maçı için hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Tayfur Havutçu, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor deplasmanında hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydederek, “Bu karşılaşmada iyi oynadığımıza inanıyorum. Görmek istediğim şeyleri gördüm. Sonuçta bizim de pozisyonlarımız vardı. Final paslarında daha dikkatli olsaydık sonuç çok farklı olabilirdi. Kazanamıyorsanız, kaybetmemek de çok önemli şampiyonluk yolunda. Kardemir Karabükspor maçını unuttuk. Vartaş Elazığspor maçına hazırlanıyoruz. Bundan sonraki bütün karşılaşmalar önem. Zor bir viraja giriyoruz. Bu virajın ilk maçı olacak Vartaş Elazığspor. Hedefimiz kendi seyircimiz önünde iyi bir oyunla 3 puanı almak. Allah’ın izniyle bu 3 puanı alacağız” diye konuştu.

“EN ÖNEMLİ ARTIMIZ HIZLI HÜCUM”

Takım olarak en önemli artılarının hızlı hücum olduğuna dikkat çeken Havutçu, “Pas ve set oyunu iyi ama sonuçta neticeye gitmek için kazandığınız topları çok olumlu kullanmanız gerekiyor. Günümüz futbolunda geçişler çok önemli. Savunmadan hücuma, hücumdan savunmaya. Zaten geldiğimiz ilk günden beri futbolcu arkadaşlara bunu aşılamaya çalışıyorum. Takım savunması öndeki oyuncularda başlıyor. O yüzden bunların gerekli çalışmalarını yapıyoruz. Takım buna iyi uyum sağladığına inanıyorum. Zaten hepsi çok karakterli oyuncular. Bundan sonraki sürecin önemini hepsi çok iyi biliyor. Bizim hedefimiz sezon sonunda istediğimiz şampiyonluğa ulaşmak” şeklinde konuştu.

“KALİTELİ BİR FUTBOLCU GRUBUMUZ VAR”

Tayfur Havutçu, futbol felsefesinin hızlı hücum olduğunun altını çizerek, “Oyun temposunu hiçbir zaman düşürmeyen ve tempoyu istediği şekilde yönlendirebilen bir ekip oluşturmak. Bunun çalışmalarını yapıyoruz. Kaliteli bir futbolcu grubumuz var. İstediğim hedefe de ulaşacağıma inanıyorum. 21 yıllık bir şampiyonluk özlemi var. Bunun bilincindeyim. Adana Demirspor camiası Türkiye’nin en büyük camialarından. Taraftarı, camiası, yönetimi, futbolcu grubu ve teknik ekibi ile hep birlikte bir sinerji yakalayıp istediğimiz hedefe ulaşacağız. Buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“MENDY’DEN FAYDALANMAK İSTİYORUM”

Antrenmanda öne çıkan oyuncuların forma şansı bulacağını kaydeden Havutçu, “Bütün oyuncular gibi Mendy’den de faydalanmak istiyorum. Herkes oynamak istiyor. Neler hissettiklerini çok iyi anlıyorum. İdmanlarda öne çıkan arkadaşlar forma şansı bulacaktır. Her geçen gün bizim için önemli. Hedefimiz milli takım arasına kadar maçları kayıpsız kapatmak. O ara bize çok iyi gelecek. Daha çok çalışma fırsatı bulacağız. Bu periyodu iyi atlatmak istiyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.