Adana Demirspor’da Galibiyet Coşkusu

Adana Demirspor’da Galibiyet Coşkusu

ABONE OL
11 Mart 2016 21:22
Adana Demirspor’da Galibiyet Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT 1. Lig’in 25. hafta açılış maçında Vartaş Elazığspor’u 2-1 yenen Adana Demirspor’da Teknik Direktör Tayfur Havutçu, sonuna kadar mücadele eden ve sahada her şeyini veren bir takım oluşturmak istediğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Havutçu, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. Maçtan önce düşündükleri her şeyi saha yansıttıklarını kaydeden Havutçu, “Özellikle ilk yarı Kendimize çok pozisyon oluşturduk, istediğimiz pozisyonları bulduk. İkinci yarı biraz farklı oldu. Ama alanları iyi kapattık. Futbolda da önemli olan neticedir. Biz de bunu almasını bildik. Futbolcu kardeşlerimiz her şeyini ortaya koydu, iyi mücadele etti. Önemli bir üç puan. Güzel bir karşılaşma oldu. 3 puan aldığımız için mutluyum” diye konuştu.

Oyuncularının çok istekli ve arzulu olduğuna dikkat çeken Havutçu, rekabet ortamının oluştuğunu ve bunun da kendileri için önemli bir avantaj olduğunun altını çizdi. Havutçu, “Sonuna kadar mücadele eden, sahada her şeyini veren bir takım oluşturmak istiyorum, futbolcularımdan bunu istiyorum. Her maç üstüne koyarak gidiyoruz. Tribünlerimiz muhteşem. Onların desteği bize güç veriyor” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.