Adanaspor Yendi Zirveye Kuruldu

Adanaspor Yendi Zirveye Kuruldu

ABONE OL
07 Mart 2016 22:28
Adanaspor Yendi Zirveye Kuruldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT 1. Lig’de Kayseri Erciyesspor’u 3-1 yenen lider Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “4 puanlık farkı cebimize koyduk. Yarın belki lazım olur” dedi.

PTT 1. Lig’in 24. haftasında Adanaspor, sahasında Kayseri Erciyesspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İpekoğlu, 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 3. golden sonra yakalanan pozisyonları değerlendiremediklerini ifade eden İpekoğlu, “Bunları değerlendirsek daha farklı galip gelirdik. Maç düşündüğümüz gibi oldu, maçın başında savunmanın arkasına atma olayını fazla abarttık. Zeminin kaygan olması da olumsuz etkiledi. Ancak ikinci yarı istediğimizi aldık. Savunma arkasına yapmış olduğumuz atışlarda etkili olacağımızı biliyorduk. Hücum hattındaki oyuncularımız zamanlamayı iyi yapabilirse çok hızlı oyuncular, bunun avantajını yaşıyoruz. Bir de defans oyuncularının ağır olduğu göz önüne alındığında bu bizim için büyük avantaj oluyor” diye konuştu.

İpekoğlu, sistem takımı olduklarının altını çizerek, “Bu sistem içerisinde bütün oyuncularımızı değerlendirmeye çalışıyoruz. Bugün oynamayan arkadaşlarımız bundan sonraki maçlarda oynayacaktır. Hepsine başarılar diliyoruz” dedi.

Rakipleri ile aralarında puan farkını 4’e çıkardıklarını aktaran İpekoğlu, “Yarın belki lazım olur” dedi.

Şampiyonluğa adım adım ilerlediklerini ancak taraftardan bekledikleri desteği göremediklerini söyleyen İpekoğlu, “Bu maça gelmeyen taraftarlar daha ne zaman gelecek. Oturup düşünmeleri lazım. Onlara bu haftalarda çok ihtiyacımız var. Hepsini stada bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İpekoğlu, Mehmet Sak’ın son maçlarda oyundan çıkarılmadan hemen önce gol attığını kaydederek, “Mehmet Sak, ofansif anlamda çok katkısı olan bir oyuncu. Ancak topla çıkış anında bazen top kayıpları oluyor. Kendisini ne zaman oyundan almak istesek gol atıyor, ondan sonra çıkıyor” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.