Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar:

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar:

ABONE OL
14 Mart 2016 12:43
Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü Acar:
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’da olaylı Eskişehirspor maçının ardından Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, vicdanlarının rahat olduğunu kamuoyunun da kendileri gibi aynı düşünceye sahip olduğunu vurguladı.

Terör olaylarını kınayarak sözlerine başlayan Acar, “Öncelikle Ankara’da yaşanan terör olayını kınamakla başlıyorum. İnşallah böyle olay son bulur, böyle olayları yaşamak istemiyoruz. İnşallah terör olayı ülkemizin gündemin çıkar” dedi.

Karşılaşmada iyi bir geri dönüş sergilediklerini ifade eden, Acar, “Gerçekten iyi bir mücadele sergiledik. 2-0’dan maçı iyi çevirdik ama talihsiz üçüncü golü yedik. Ardından üçüncü golü atıp 1 puanı aldığımız için mutluyuz” diye konuştu.

Vicdanlarının rahat olduğuna vurgu yapan Acar, “Üçüncü golü şeref tribününden izledik, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte. Pozisyonu televizyondan tekrar tekrar izleme fırsatı bulduk. Maç içerisinde hocamız ile telefon görüşmemiz oldu, hoca golün haksız olup olmadığını sordu, onun istişaresini yaptık. Eskişehirsporlu oyuncuların zaman geçirmeye çalıştığını gördük. Topun bizdeyken maçı durdurup tekrar topu bize vermesi hakem açısından normal bir durum. O yüzden biz de hocaya haksız bir gol kazanmadığımızı belirttik. Hakem gerçekten baskıya rağmen çok iyi bir maç yönetti. Maçtan sonra hocayla da görüştük, hocamız çok üzgündü. Sonuçta vicdanımız rahattı. Kamuoyundaki yorumlar da bizden yanaydı. Önümüzde Rize maçı var ona adapte olup daha üst sıraları zorlamak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.