Al Di Meola İstanbul’da

Al Di Meola İstanbul’da

ABONE OL
22 Şubat 2016 08:59
Al Di Meola İstanbul’da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Al Di Meola İstanbul’da konser verdi

İtalyan asıllı Amerikalı sanatçı Al Di Meola, “CRR 3. Caz Şubatı” konserleri kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda sahne aldı.

İtalyan asıllı ünlü gitar virtüözü Al Di Meola (ortada), “CRR 3. Caz Şubatı” konserleri kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İstanbullu müzikseverlerle buluştu.­

İtalyan asıllı ünlü gitar virtüözü Al Di Meola, “CRR 3. Caz Şubatı” konserleri kapsamında İstanbullu müzikseverlerle buluştu.

Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konserde sahneye çıkan Amerikalı gitar virtüözü Meola, son albümü “Elysium”da yer alan klasiklerinin yanı sıra John Lennon ve Paul McCartney’in ve Arjantinli ünlü tango bestecisi Astor Piazolla’nın eserlerini seslendirdi.

Bugüne kadar Türkiye’de çok kez sahne alan sanatçının konserine dinleyicilerin ilgisi büyük oldu, Meola dakikalarca alkışlandı.

Kariyeri boyunca Stanley Clarke, Lenny White, Jean-Luc Ponty ve Bireli Lagrene gibi ünlü müzisyenlerle çalışan Meola, son çıkardığı stüdyo albümü “Elysium”un “tam bir mutluluk” anlamına geldiğini ifade ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.