Bakan Ramazanoğlu’dan Erken Seçim Açıklaması

Bakan Ramazanoğlu’dan Erken Seçim Açıklaması

ABONE OL
12 Mart 2016 18:59
Bakan Ramazanoğlu’dan Erken Seçim Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, 2016 yılının bütçesinin yapıldığı bu günlerde erken seçim tartışmalarının yersiz olduğunu söyledi. Ramazanoğlu, ayrıca Denizli’de yaşanan eski-yeni bakan tartışmalarını değerlendirerek, ’’Bizim için herkes bu partinin neferidir. Görev verilir o görevi yapar. Görevi verdikten sonra yerine çekilir’’ dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli’nin Bayramyeri Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi Kaleiçi Çarşısı’nın yanından başlayarak Bayramyeri Meydanı’na doğru yürüyen Ramazanoğlu, esnafa hayırlı işler diledi. Yolda gördüğü vatandaşlarla kısa sohbetler eden Ramazanoğlu’na bazı esnaf çiçek verdi. Daha sonra Hacı Şerif’e geçen Bakan Ramazanoğlu’na Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve çok sayıda vatandaş da eşlik etti.

ERKEN SEÇİM TARTIŞMALARI

Hacı Şerif Tatlıcısı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Ramazanoğlu, erken seçim tartışmalarına değindi. Ramazanoğlu, ‘’Son 10 gündür meclisimiz çok yoğun çalıştı. 2016 yılı bütçe görüşmeleri yapıldı. Bütçe kabul edildi. 64. hükümetimiz henüz 3 aydır görevinin başındadır. Bu bütçede yeni istihdamlar, yeni projeler var. Şu anda biz işimize bakıyoruz. AK Parti iktidarı güçlü bir iktidardır. Türkiye’nin aşması gereken çok ciddi engelleri var. Güneydoğu’da yaşananların ardından şehirlerin inşası için büyük çalışmalar yapılacak. Onlarla meşgulüz. Her zaman o il ve ilçelere gidiyoruz. Biz bu kadar işimize bakarken seçim tartışmaları nereden çıkıyor?’’ dedi.

“BİZ BİN YILLIK KARDEŞİZ”

Terör olaylarını da değerlendiren Bakan Ramazanoğlu, ‘’Terör örgütü halktan istediği desteği bulamadı. Bütün baskılara rağmen istedikleri olmadı. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde de bunları gördük. Halkımız birçok şeyi gördü. Biz bu coğrafyada bin yıldır beraber, kardeşçe yaşıyoruz. Ben Güneydoğu’ya gittiğimde analar bana ‘buradakiler bizim isteğimiz dışında oldu’ diyorlar.Biz bu coğrafyada barışı ve insani değerleri konuşuyoruz. Yaklaşık 3 milyon mülteci kardeşimize kucağımızı açtık. 10 milyar doları onlar için harcadık. Bu insanlık ve kardeşlik dersidir’’diye konuştu.

“DENİZLİ’NİN ŞU ANDAKİ BAKANI SEMA RAMAZANOĞLU’DUR”

Denizli’de eski bakan, yeni bakan tartışmalarına olduğu ile ilgili bir soruyu da cevaplayan Bakan Ramazanoğlu, ’’Bizim için herkes bu partinin neferidir. Görev verilir o görevi yapar. Görevi verdikten sonra yerine çekilir. AK Parti döneminde Denizli’de bakan geleneği devam ediyor. Selma Aliye Kavaf’la başlayan bakan geleneği Nihat Zeybekci ile devam etti. Şimdi de Denizli’nin Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’dur. Biz AK Parti’de siyasetin neferiyiz. Ne görev verilirse onu yaparız. Tüm arkadaşlarımızın da bu aşkla çalıştığını biliyoruz. Bundan başkası da bizde olamaz’’dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.