Başkan Altınok Öz: “Projeleri Halkla Birlikte Oluşturduk”

Başkan Altınok Öz: “Projeleri Halkla Birlikte Oluşturduk”

ABONE OL
09 Mart 2016 20:32
Başkan Altınok Öz: “Projeleri Halkla Birlikte Oluşturduk”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ü ziyaret etti. Başkan Öz, “Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer beraberindeki bir heyetle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Altınok Öz, ’Batı Merkez Projesi’ ile Hürriyet ve Cumhuriyet Mahalleleri projeleri hakkında bilgi verdi. Projenin oluşum aşamasında Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine nasıl bir mahalle istediklerini sorduklarını belirten Başkan Altınok Öz, ” Hürriyet ve Cumhuriyet Mahallesi’nde halkla toplantılar yaptık. Halka nasıl bir mahalle istediklerini sorduk. Yapılan toplantıları kamera ile kayıt altına aldık. Projeleri halkla birlikte oluşturduk” dedi.

“SED RAPORUNU ÇIKARAN İLK BELEDİYEYİZ”

Kartal Belediyesi olarak Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporu hazırlattıklarını hatırlatan Başkan Altınok Öz, “TAK Kartal’ın tasarım atölyelerini kurduk. Bütün bunların ötesinde, halk dönüşümden nasıl etkilenecek, yerel yönetim olarak bizim görevlerimiz nedir diye önce kendimize sorduk. Karşılığında ‘Sosyal Etki Değerlendirme Raporu’ hazırlandı. SED Raporu da bu değişimde halkın bizden neler istediği, neler beklediği sorularına cevap veriyor” diye konuştu.

MAHALLELERİN EYLEM PLANLARI OLACAK

TAK Kartal tarafından mahallelere yönelik eylem planları çıkarıldığını vurgulayan Başkan Altınok Öz, “Mahalle eylem planları hazırlanıyor. Mahallelerin eksikleri nelerdir, mahallelere nasıl bir çalışma yapılmalı konularında mahalle eylem planı bizlere ölçü verecektir. Her mahalleye eylem planı hazırlanacak. TAK Kartal; Kartal Belediyesi’nin araştırma geliştirmesidir yani ARGE’sidir” dedi.

Beyoğlu Yatırımcılar ve İşadamları Derneği (BEYİDER) Başkanı Gökmen Esmer ve beraberindeki heyet, ziyaretin ardından Başkan Altınok Öz’e çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Altınok Öz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.