Başkan Çimen, TOKİ Uzmanları İle Konut Alanını İnceledi

Başkan Çimen, TOKİ Uzmanları İle Konut Alanını İnceledi

ABONE OL
10 Mart 2016 08:57
Başkan Çimen, TOKİ Uzmanları İle Konut Alanını İnceledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, konut projeleri kapsamında Hasanbey Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Beraberinde TOKİ Kentsel Dönüşüm Uzmanları Mehmet Akif Arkalı, Eyüp Can, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Recep Özdener, Strateji Geliştirme Müdürü Melih Çoban, Şehir Plancısı Cengiz Özgeriş ve Hasanbey Mahalle Muhtarı Hamza Bayrak ile birlikte Topal mevkisindeki alanı inceleyen Başkan Çimen, kente kazandıracak oldukları konut projelerine adım adım yaklaştıklarını belirtti.

Topal yolu mevkisinde bin 840 konutu şehre kazandıracaklarını kaydeden Başkan Çimen, “Vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu sosyal konutları Allah’ın izni ile şehrimize kazandıracağız. Projemiz için sona yaklaşıyoruz. TOKİ’den gelen uzman arkadaşlarımızla alanda incelemelerde bulunduk. Bizim yapmış olduğumuz çalışmanın yanında kendileri de çalışma yürütecekler. Önümüzdeki günlerde TOKİ Emlak Dairesi Başkanı sn Dursun Baştürk’ü de misafir edeceğiz. İnşallah yapmış olduğumuz görüşmelerin arından projemizi kısa bir süre sonra hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Çimen, daha önce Topal yolu için planladıkları bin konut projesini genişlettiklerini belirterek, “Bu alana bin 840 konut sığdırdık. Bu alanı kentsel gelişim alanı olarak belirledik. Yine bu bölgede kentsel dönüşüm alanımız var. Önümüzdeki süreçte burası için de bir çalışma yapacağız. Gümüşhane’miz maalesef planlı kentleşme hamlesini yıllardır yapamadı. Burada yapacak olduğumuz konutlar örnek olacak” diye konuştu.

Başkan Çimen daha sonra Hasanbey Mahallesi’nde yürütülen tünel çalışmalarını inceleyerek, Hasanbey ile Oltanbey Mahallesi arasındaki tünelden geçti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.