Beyşehir Zabıtasından Kadınlara Karanfil

Beyşehir Zabıtasından Kadınlara Karanfil

ABONE OL
08 Mart 2016 17:05
Beyşehir Zabıtasından Kadınlara Karanfil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, zabıta ekipleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara çiçek dağıttı.

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde kadınlara karanfil uzatırken, kadınlar gününü kutladı.

Beyşehir Devlet Hastanesi’ni de ziyaret eden zabıta, Acil Serviste sıra bekleyen kadınlarla çalışan kadınlara çiçek uzatarak “geçmiş olsun” dileğinde bulundu, ekipler daha sonra poliklinik önlerinde sıra bekleyen ve çalışan kadınları da unutmadı. Zabıta, daha sonra Beyşehir’de kadınlar pazarında tezgahlarının başında satış yapmak için müşteri bekleyen satıcı kadınlara da “hayırlı işler” dileğinde bulunurken, kadınlar gününü kutlayarak çiçek uzattı. Zabıta, pazara gelen kadın müşterilere, yolda yürüyen kadınlara ve esnaf kadınlara da iş yerlerini ziyaret ederek karanfil verdi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’da, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımız, toplumun şekillenmesinde de büyük rol üstlenmelerinden dolayı yılda bir kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değil her daim başımızın tacıdırlar” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.