Bolu’da kan donduran cinayet!

ABONE OL
23 Şubat 2016 14:19
0

BEĞENDİM

ABONE OL

polis-son

Bolu’da kan donduran bir cinayet yaşandı. 21 gündür kayıp olan zihinsel engelli bir kişi, boğazı kesilerek çırılçıplak kara gömülmüş halde bulundu. Vahşi cinayete karışan 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgilere göre, 2 Şubat’ta ailesiyle birlikte yaşadığı öğrenilen 30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı.Kaybolduktan 21 gün sonra Çakmaklar Çamlığı’ndaki ormanlık alanda kara gömülmüş şekilde bulundu.

Dün gece saat 04.00 civarlarında bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, Erhan Gümüş’ün ormanlık alanda boğazı kesilmiş ve çırılçıplak halde kara gömüldüğünü tespit etti.Olay yerine gönderilen Savcının cesette incelemelerde bulundu.Yapılan inceleme sonrasında ceset çıkartılırken, polis ekipleri vahşi cinayete karıştığı tespit edilen kişileri yakalamak için çalışma başlattı.Yakalanan bir kişinin cinayeti itiraf etmesi ile olaya karıştığı iddia edilen 2 kişi de gözaltına alındı.

YAŞADIĞINI FARK EDİNCE BOĞAZINI KESTİLER
İddiaya göre,30 yaşındaki zihinsel engelli Erhan Gümüş’ü  bir otomobile bindiren, isimleri açıklanmayan 3 zanlı Gümüş’ü darp ettiler. Gümüş’ü, Çakmaklar Çamlığı’na götüren 3 zanlı karlar üzerinde çırılçıplak soyarak ormanlık alanda bıraktıkları şahsın 2 saat sonra yaşadığını fark ettiler. Öldürmeye karar veren üç zanlı, şahsın boğazını keserek öldürdü. Cinayetin sonrasında cesedi karların altına gömen zanlılar olay yerinde uzaklaştı.

KARLARIN ERİMESİYLE ORTAYA ÇIKAN CESEDİ TOPRAĞA GÖMDÜLER
Karların erimesiyle tekrar olay yerine tekrar giden 3 zanlı cesedi bu kez toprağa gömdüler. 21 gün sonra yapılan ihbar sonrası polis ekipleri cesedi gömüldüğü yerden çıkarttı.Ceset otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Gözaltına alınan 3 zanlının sorgularının sürdüğü öğrenildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.