Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler

ABONE OL
23 Şubat 2016 15:20
Bu Hafta Vizyona Girecek Filmler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sizin İçin Bu hafta Vizyona Girecek Filmleri derledik..

İşte Haftanın en iyi filmleri

“Osman Pazarlama”

Togan Gökbakar’ın yönettiği ve Şahan Gökbakar, Mehmet Selim Akgül, Liberat Niyoyandika ile Feriştah Senem Yıldırım’ın başrollerinde oynadığı, Demet Akalın ve Okan Kurt’un da konuk oyuncu olarak yer aldığı “Osman Pazarlama” izleyici ile buluşacak.

Türk sinemasının en çok izlenen filmleri arasına giren “Recep İvedik” serisiyle kendisinden çokça bahsettiren Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Osman Pazarlama”, aşık olduğu kızla evlenebilmek için başarılı bir iş adamı olabilmeyi hedefleyen küçük bir girişimcinin komik hikayesini anlatıyor.

“Gizli Dünya”

Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen ile Sean Bridgers’in oynadığı filmin yönetmenliğini Lenny Abrahamson yaptı.

Emma Donoghue’nun dünya çapında çok satan ödüllü kitabından uyarlanan film, 5 yaşındaki çocuğu ile küçük bir odaya hapsedilen bir annenin dramını ve kaçış hikayelerini konu alıyor.

Toronto Film Festivali’nde “Halkın Seçimi” ödülü ile Altın Küre’de “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü alan filmin, “En İyi Kadın Oyuncu”, “En iyi Film”, “En İyi Yönetmen” ve “En İyi Uyarlama Senaryo” olmak üzere 4 dalda Oscar adaylığı bulunuyor.

“Saul’un Oğlu”

Laszlo Nemes’in yönettiği filmde Geza Röhrig, Levente Molnar, Urs Rechn ve Todd Charmont başrolde oynuyor.

2016 Altın Küre’de “En İyi Yabancı Film” ödülüne layık görülen film, Naziler tarafından toplama kampında iş yapmaya zorlanan Yahudi asıllı bir esirin hayatının iki gününe odaklanıyor.

İzleyiciyi II. Dünya Savaşı’nda uygulanan soykırımın günlerine götürmeyi amaçlayan film özetle şöyle:

“Naziler tarafından toplama kampında iş yapmaya zorlanan “Sonderkommando”lardan Yahudi esir Saul, bir gün cesetlerin yakıldığı imha fırınında oğlu olduğunu düşündüğü bir çocuğun cesedini görür. Saul, oğlunun cesedini yakılmaktan kurtarıp usulünce toprağa vermeyi takıntı haline getirecektir.”

“Ayı Kardeşler: Kurtarma Operasyonu”

Ding Liang ile Fuyuan Liu’nun yönettiği animasyon türündeki filmin seslendirmelerini Rick Jay Glen, Siobhan Lumsden, Paul Maxx Rinehart ile Toni Thompson yaptı.

Film, Ayı Kardeşler ve arkadaşlarının küçük Lola’yı kurtarmak için giriştikleri heyecan dolu macerayı anlatıyor.

Kaynak : AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.