Bursaspor’da 5 Yıllık İmza

Bursaspor’da 5 Yıllık İmza

ABONE OL
08 Mart 2016 18:31
Bursaspor’da 5 Yıllık İmza
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursaspor, pilot takımı Yeşil Bursa’da forma giyen 19 yaşındaki kaleci Muhammed Şengezer ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“6 yıldır çeşitli yaş gruplarında Bursaspor forması giyen ve bu sezon Yeşil Bursa’yla birlikte U-19 Milli Takımımızın kalesini koruyan genç kalecimiz Muhammed Şengezer’le 5 yıllık sözleşme imzalandı. 10 Şubat 2009’da Bursa Yolspor’dan amatör olarak Bursasporumuza transferi gerçekleşen ve son dönemde yükselen performansıyla göz dolduran kalecimiz Muhammed’le sözleşmeyi, Başkanımız Ali Ay Özlüce Tesislerimiz’de imzaladı.”

ALİ AY: “BÜTÜN GENÇLERE MESAJ OLMASI BAKIMINDAN ÖNEMLİ”

Altyapının önemli bir kaynak olduğunu ifade eden Başkan Ali Ay, “Geleceğin temellerini sağlam şekilde oluşturmak için adeta gençlerimizin üzerine titriyoruz. Bursaspor geçmişte olduğu gibi yetiştirip kaybeden değil, yetiştirdiği genç oyuncularla büyüyen bir kulüp olmak zorunda. Muhammed’le ilgili olarak hocalarımızdan aldığımız referans, onun yakın gelecekte A Milli Takımın kalesini koruyacak potansiyele sahip olduğu şeklinde. O da eminim çok çalışacak ve hem Bursasporumuza hem de ülke futboluna katkı sağlayacak. Muhammed bizim yönetimimizin geleceğin Bursaspor’unu inşa etmek adına attığı ilk temeldir. Bu bir projedir ve altyapımızdaki bütün gençlere mesaj olması bakımından da önemlidir” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.