Cedi Osman Evlilik Adımını Attı!

Cedi Osman Evlilik Adımını Attı!

ABONE OL
21 Mart 2022 03:14
Cedi Osman Evlilik Adımını Attı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir dönemdir Ebru Şahin ile birlikteliği olan Cedi Osman, son olarak ismini oldukça güzel bir durumla andırdı. Cedi Osman spor hayatındaki başarılarının yanında bu kez de aşk hayatındaki güzelliklerle karşımızda. Ebru Şahin ile olan ilişkisini yeni bir adıma taşımak isteyen Cedi Osman, Ebru Şahin’e evlenme teklifi etti.

Yaptığı açıklamalar içerisinde bu anı çok uzun zamandır hayal ettiğini ve yüzüğü bile çok öncelerden alıp beklettiğini söyledi. Cesaretini toplayarak teklifte bulunan Cedi Osman, sevdiği kadın hakkında da oldukça güzel yorumlarda bulundu. Kafasında aşk bulutlarının döndüğünü düşündürecek kadar sevgi dolu cümleler ile hislerini anlatması, Cedi Osman doğru kişiyi buldu dedirtti.

Evlilik Teklifine Evet Cevabı!

Evlenme teklifi sonrasında olumlu bir cevap alan Cedi Osman, bu anları sosyal medya üzerinden de paylaştı. Sevenleri tarafından oldukça büyük bir sevinç ile karşılanan bu haber Cedi Osman için de oldukça mutluluk verici bir durum oldu. Çünkü yaptığı açıklamalar içerisinde de bunu çok net bir biçimde belli ediyordu.

meritroyalbet giriş Sözlerine sürekli olarak özgüler ekleyen ve sevdiği kadını anlatırken aşkını belli eden sporcu, hayatındaki en güzel olayın bu olduğunun üzerine de dikkatleri topladı. Uzun bir süredir beraber olduğu Ebru Şahin ile olan ilişkisinin oldukça doğru bir adım olduğunu da hissettiren sözleri, çiftin sevenlerini de bir hayli mutlu etti.

Kaynak : meritroyalbet

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.