Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra Çankaya Köşkü’nde

Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra Çankaya Köşkü’nde

ABONE OL
26 Ekim 2018 01:25
Cumhurbaşkanı Erdoğan 4 yıl sonra Çankaya Köşkü’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’ndeki son mesaisini 25 Kasım 2014’te yapmıştı. Cumhurbaşkanı 4 yıl aradan sonra bugün yeniden Çankaya Köşkü’ne geldi. Önce, Türkiye İhracatçılar Meclisi’ni kabul etti. Ardından da Kültür ve Sanat Politikası Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yıl aradan sonra resmi programları için Çankaya Köşkü’nde. Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde son olarak dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu kabul etmişti. O tarihten sonra tüm mesaisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’nde ilk teması Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerini kabulü oldu. Toplantıda son dönemdeki döviz kurundaki hareketlilik ve ihracatın güçlendirilmesi için atılacak adımlar masaya yatırıldı.

Cumhurbaşkanı, Kültür ve Sanat Politikası Kurulu ile de ilk toplantısını Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirdi.

Toplantıya, Hülya Koçyiğit, Murat Bardakçı, İskender Pala ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da katıldı.

Kültür ve Sanat Politikası Kurulu toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında, Ekonomi Politikaları Kurulu toplantısı yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.