0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlişkili Haberler

  • ‘Boşanma’ sessizliği

Boşanma kararı aldıkları iddia edilen Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün 5 yıl önce Paris’te nikâh masasına oturmuştu. Çiftin ayrılma kararlarındaki nedenlerden birinin ‘dizi krizi’ olduğu öne sürüldü.

İKİZ BEBEKLERİ VAR

Toprak ve Maya adlı ikiz kızları olan Büyüküstün ve Onur Saylak, çocuklarının doğduğu Ocak 2012’den beri dizilerde dönüşümlü rol alıyordu. 34 yaşındaki Büyüküstün, ‘20 Dakika’ ve ‘Kara Para Aşk’ta oynadığında Saylak, evde ikizlerle ilgileniyordu.

BÜYÜKÜSTÜN 120,  SAYLAK 30 BİN TL ALACAK

Büyüküstün, başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ’la paylaştığı ve bölüm başına 120 bin TL kazanacağı diziye ‘Cesur ve Güzel’ dizisine ‘Evet’ dedi. Saylak da Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftiyle kamera karşısına geçtiği ve bölüm başına 30 bin TL alacağı teklifi, ‘Bunu geri çeviremem’ diyerek kabul edince eşiyle arası açıldı.

TEKLİF CAZİP GELDİ

Çift dört yıl önce, “Artık dizilerde dönüşümlü olarak oynayacağız. Birimiz setteyken diğerimiz çocuklarla vakit geçirecek” açıklaması yapmıştı. 39 yaşındaki Saylak’ın ‘Hatırla Gönül’de rol aldığı dönemde ise Büyüküstün teklifleri kabul etmedi. Ancak bu sezon cazip teklifler karşısında işler değişti.

  • Tuba Büyüküstün’ün muhteşem dönüşü

  • Tuba Büyüküstün hayalindeki işi açıkladı








Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.