Döşemealtı’nda İzinli Kadın Personele Gecikmeli Kutlama

Döşemealtı’nda İzinli Kadın Personele Gecikmeli Kutlama

ABONE OL
09 Mart 2016 15:20
Döşemealtı’nda İzinli Kadın Personele Gecikmeli Kutlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde idari izin yapan kadın personele karanfil ve hediye dağıttı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, düzenlenen tören ile tüm kadın personelin adlarına özel olarak yaptırılan ajanda ve kalemleri tek tek dağıttı. Belediye bünyesinde yönetici, memur, işçi ve hizmet alımı yolu ile çalışan 96 kadın personele, toplu sözleşme şartları kapsamında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle 1 gün idari izin verildi.

“KADINLARIMIZ BİZİM ÖNCELİĞİMİZDİR”

Başkan Genç’in elinden karanfil ile hediyeleri alan kadınlar Genç’e teşekkür etti. Başta şehit anaları olmak üzere tüm kadınların Kadınlar Günü’nü kutladığını aktaran Genç, “Kadınlarımız bizim en büyük sorumluluğumuz ve önceliğimiz. Kadınlar için pozitif ayrımcılık uygulayan bir belediyeyiz. Toplu sözleşmeler yapılırken de Kadınlar günü ile ilgili maddeyi özellikle şart koşuyorum. Ekonomik özgürlüğünü elde etmiş kadınlar gelişen toplumların aynasıdır” dedi.

CHP İLÇE KADIN KOLLARI ÜYELERİ VE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Başkan Turgay Genç, Belediye personelinin kadınlar gününü kutladıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı İlçe Kadın Kolları Başkanlığını ziyaret etti. Burada İlçe yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Kolları üyesi kadınlara karanfil ve hediyeler dağıtan Genç, daha sonra esnafı ziyaret edip, kadın çalışanları tebrik etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.