Duayen spiker Mesut Mertcan, son yolculuğuna uğurlandı

Duayen spiker Mesut Mertcan, son yolculuğuna uğurlandı

ABONE OL
26 Ağustos 2017 20:57
Duayen spiker Mesut Mertcan, son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü spiker 71 yaşındaki Mesut Mertcan son yolculuğuna uğurlandı.İlişkili Haber

  • Mesut Mertcan hayatını kaybetti

TRT’de, 12 Eylül 1980 askeri darbesi sırasında Milli Güvenlik Kurulu (MGK) bildirisini okumasıyla tanınan ve son günlerini geçirdiği Adana Huzurevi’nde dün yaşamını yitiren meşhur spiker 71 yaşındaki Mesut Mertcan için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde merasim düzenlendi.

Uğurlama törenine, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TRT Genel Müdür Yardımcısı Erkan Durdu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Şube Başkanı Adnan Poyraz, ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Mertcan’ın ailesi, Adana Huzurevi’ndeki arkadaşları ve gazeteciler katıldı. Burada konuşan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, iş büyüğünü kaybetmenin üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Esendemir, “Mesut Mertcan, Adana ve basın camiası için mühim bir isimdi. Son dönemde kaldığı huzurevinde belirli zamanlarda ziyaret ettik. Adana’dan vazgeçemediğini söylüyordu” dedi. Mesut Mertcan’ın oğlu Taygun Mertcan ise, “Babam benim için bir dost gibiydi. Her şeyimi kaybettim” diye konuştu. Mertcan’ın cenazesi daha sonra Akkapı Mezarlığı’na götürülerek toprağa verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.