Ev kadınları bu haber sizlere

ABONE OL
09 Mayıs 2016 11:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

evhanimlari2

Tekrarlayan ve zorlayıcı hareketler sonucu yaygın olarak görülen dirsek hastalıkları, hareket kabiliyetini kısıtlayarak günlük yaşamı zorlaştırıyor.Ev kadınlarımız sabah saatlerinden akşama kadar yaptığınız bir çok işte sağlığınızı bozacak hareketlerden nasıl korunabilirsiniz…

Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen konusunun uzmanı ortopedistler Memorial Şişli Hastanesinde düzenlenen 5. Ortopedi Günlerinde bir araya geldi. Ortopedi Günlerine, bu alanda dünyaca ünlü bir isim olan ABD’li Cerrah Prof. Dr. Michael Hausman ve alanında uzman doktorlar dirsek rahatsızlıkları konusunda deneyimlerini paylaşarak, güncel tedavi yöntemleri, yeni gelişmeler, risk gurupları ve alınabilecek önlemleri masaya yatırdı.

GÜNEŞTEN FAYDALANIN

Memorial Şişli Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünden Doç. Dr. F. Erkal Bilen dirsek ve tendom yaralanmalarının D vitamini eksikliğinden kaynaklandığını vurgulayarak, “Ülkemiz güneş ışığı açısından zengin coğrafyada yer alıyor. Öğlen 12 civarında 15 dakika güneşten faydalanmak D vitaminimizi yeterli düzeyde arttıracaktır ve özellikle dirsek yaralanmaları bakamından koruma sağlayacaktır’’ dedi.

Bu haber içeriği 24haberleri.com ‘ dan alıntı yapılmıştır.

Haberin devamı için tıklayın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.