Fazilet Hanım ve Kızları 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ABONE OL
21 Ocak 2018 05:49
Fazilet Hanım ve Kızları 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fazilet Hanım ve Kızları 31. bölümü  iile yayınlandı. Star TV’de Cumartesi akşamı ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları’nda Sinan ve Yağız arasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı ve özeti… Fazilet Hanım ve Kızları 32. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kerime ve Hazan’ın kavgası Sinan’ı hayatının en karanlık gerçeğiyle yüzleştirirken, Fazilet ise Yasemin’i en zayıf noktasından avlamıştır. Yaşadığı büyük şokla tamamen dağılan Sinan dizginlenmesi mümkün olmayan bir öfke içinde serseri mayın gibidir. Hazan, onun yanlış bir adım atmaması için çırpınırken Sinan’ı zapt etmesi mümkün değildir. Hazım’la yüzleşmeye kararlı olan Sinan’ın gösterdiği tepki büyük bir kaosun başlangıcı olur. Diğer yanda, Sinan ve Hazan arasında büyük bir gerilim olduğunu fark eden Yağız, kardeşi için endişelidir.

Hazan, Sinan’ın Yağız’ı şüphelendirecek bir adım atmasını engellemeye çalışırken Yağız, bir yandan Kerime düğümünün, bir yandan da dibe vuran kardeşine ne olduğunun peşindedir. Fazilet’in avucuna düşen Yasemin, kendine yeni m??ttefikler bulurken, Fazilet ise zafer sarhoşluğunu bile yaşayamadan Ece’nin derdine düşmüştür. Ece ve Yasin arasındaki buzların erimeye başlaması Fazilet’i alarma geçirir. Yağız, kimsenin beklemediği bir anda Kerime ile ilgili gerçeğe yürürken, Sinan, Hazan’ın tüm çabasına rağmen herkes için çok riskli bir adım atar. Gerçeğe giden yolda atılan bu adımın artık ne Sinan ne de Yağız için geri dönüşü yoktur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.