Gazi’nin Kadınları Gönüllerince Eğlendi

Gazi’nin Kadınları Gönüllerince Eğlendi

ABONE OL
09 Mart 2016 09:05
Gazi’nin Kadınları Gönüllerince Eğlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazi ilkokulu Okul Birliği Yönetimi her yıl geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü yemeğini bu yıl da gerçekleştirdi. Teras 2 Restoranda düzenlenen yemekte sahne alan ses sanatçısı Sedo’nun şarkılarıyla doyasıya eğlenen hanımlar okul aile birliği yönetimine teşekkür etti.

Gazi İlkokulu Okul Birliği Yönetimi her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Teras 2’de düzenledikleri programla yönetim kurulu üyeleri ve öğrenci velileri ile bir araya geldi. Programa Okul Müdürü Mehmet Kanca, Okul Müdür Yardımcıları Gülçin Sayracı, Abdullah Emeksiz, Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı, Okul Aile Birliği Üyeleri Cemile Kesen, Pınar Mağlay, Nilgün Tabakoğllu, Şükran Durmuş, Aynur Dağlı ve çok sayıda veli katıldı.

Düzenlenen organizasyonun bir bölümüne katılarak Kadınlar Gününü kutlayan Gazi İlkokulu Müdürü Mehmet Kanca, “Gazi ilkokulu ailesi olarak okulumuzun siz değerli annelerini hep birlikte bir arada görmek beni çok mutlu etti. Okulum, Okul aile birliğim adına hepinize teşekkür ediyorum. İnanın öğretmenleri, öğrencileri, okul aile birliği, velileri ile beraber Gazi İlkokulu Manisa’nın en güçlü, en güzide köklü okulların başında geliyor. Ben iki yıldır bu okulda görev yapmaktayım. Ve sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bu vesileyle 1910 yılından bu yana kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü’nü sabrın, özverinin, bir ailenin aile olmasındaki temel taşı olan siz kadınların kadınlar gününü kutluyorum. Tüm kadınlar adına bu çiçeği Okul Aile Birliği Başkanımız Yeliz Yazıcı hanımefendiye takdim ediyorum.” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Yeliz Yazıcı ise, “Burada bulanan tüm annelerimizin, kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyorum. İnşallah kadın haklarının daha fazla savunulduğu, kadınların hak ettiği değere kavuşabileceği nice kadınlar gününde bir arada olmak temennisiyle günümüz kutlu olsun.” diye konuştu.

Ses sanatçısı Sedo’nun birbirinden hareketli şarkılarıyla gönüllerince bir gün geçiren Gazi İlkokulunun velileri ise güzel bir organizasyon gerçekleştirdikleri için Okul Aile Birliğine teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.