Hainler o kenti kana bulayacaklardı!

ABONE OL
26 Şubat 2016 23:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölücü terör örgütü PKK’lı teröristler Hakkari’nin şemdinli ilçesini kana bulayacaklardı.Şemdinli ilçesinde yakalanan bir araçta içinde bomba düzeneği bulundu.

bomba-yuklu

Yakalanan araçla ilgili 2 kişi tutuklandı.Diğer yandan bir teröristin cenazesinde esnafa zorla kepenk kapattıran bir terörist ise kıskıvrak yakalandı.

Hakkari Valiliği’nden açıklamlarına göre, 25 Şubat günü il merkezinde bir teröristin cenazesini bahane ederek çevre esnafına zor kullanarak ve tehdit ederek kepenk kapattıran 1 terörist Polis ekipleri tarafından tarafından kıskıvrak yakalandı.Mahkemeye sevk edilen terörist tutuklandı.

Yapılan yazılı açıklamada ayrıca, Hakkari’nin şemdinli ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine park halindeki otomobilde yapılan aramada çok miktarda patlayıcı madde ele geçirildiği belirtildi.Açıklama,

“Araçta poşet içerisinde bulunan ve barut olduğu değerlendirilen bir miktar toz madde, poşet içerisinde bulunan demir bilyeler, ambalajından çıkarılmamış 8 adet pil, ambalajından çıkarılmamış 1 çift eldiven, sarılı vaziyette bulunan 100 metre kablo ele geçirilmiştir. Devam eden çalışmalar neticesinde malzemeleri temin eden 2 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. 26.02.2016 günü sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır”şeklinde yapıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.