İsrafil Abutalibov Sevgilisiyle Yakalandı!

İsrafil Abutalibov Sevgilisiyle Yakalandı!

ABONE OL
06 Ekim 2016 18:53
İsrafil Abutalibov Sevgilisiyle Yakalandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son zamanlarda ülkemize büyük yatırımlar yapan ve bir çok projede adı geçen İsrafil Abutalibov, ülkemize yaptığı son ziyaretinde de İstanbul’a uğramayı unutmadı! İstanbul, Ortaköy’de Ukrayna’nın ünlü mankeni A.H. ile kameralarımıza yakalandı. Röportajımız esnasında sevgilisinin elini hiç bırakmamış olması gözlerden kaçmadı.

İş seyahati için burada olduğunu ve İstanbul’u çok sevdiğini anlatan İsrafil Abutalibov, kız arkadaşı için sadece Ukrayna’da ünlü bir manken olduğunu ve İstanbul’a yerleşmeyi düşündüğünü belirtti. Aynı zamanda da Ortaköy’ü çok sevdiğini burada yeni bir projeye adım atmak istediğini söyledi.

Son yıllarda ülkemizdeki bir çok projeye ortak olan ve kendi projelerini hayata geçiren genç iş adamı İsrafil Abutalibov, sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin bir çok yerinde projelere ortak olacağını açıkladı. Adından uzunca bir süre daha bahsedeceğiz gibi duruyor.

Sevgilisinin adının haberimizde yer almasını istemeyen İsrafil Abutalibov böyle haberlerden hoşlanmadığını belirtirken gazetecilik mesleğine saygı duyduğunu haberde kız arkadaşının adına yer vermemiz kaydı ile istediğimiz gibi haber yapabileceğimizi belirtti. Kendisine bu duyarlı ve kibar davranışından dolayı teşekkür ederiz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.