İsrafil Abutalibov Sokak Çocuklarına Yardım Etti

İsrafil Abutalibov Sokak Çocuklarına Yardım Etti

ABONE OL
22 Kasım 2016 12:47
İsrafil Abutalibov Sokak Çocuklarına Yardım Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mal varlığı ile zengin iş adamları arasına giren Abutalibov, yardıma muhtaç kişilere desteği ile sıkça adından söz ettiriyordu.  Daha öncesinde yaşlılara ve yoksullara yardım eden İsrafil Abutalibov, bu sefer de sokak çocuklarından desteğini esirgemedi. Okula gitmeyen küçük yaştaki kimsesiz çocuklar için yatılı bir okul açan iş adamı, “ Çocuklar bizim geleceğimizdir, onlara destek olmak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır.” diyerek bir kez daha herkesin beğenisini kazandı.

400 yatak kapasitesi ile öğrencilerini bekleyen okul, eğitim kadrosunu da özenle hazırlıyor. Çocuklara psikolojik destek de sunulan bu okulda özel olarak pedagoglar çalışacak. Küçük çocukların fizyolojik ve psikolojik bir eksiği olmadan, hayata karışmalarını sağlayacak şekilde bir düzen kurulduğunu söyleyen İsrafil Abutalibov, her ayrıntıyı düşünmüş gibi gözüküyor.

İsrafil Abutalibov okulun açılışında bu yardımsever davranışının diğer iş adamları için de bir örnek olmasını dileyerek, bu ve bunun gibi kurumların halk arasındaki dayanışmayı arttıracak en temel yapıtaşlarından biri olduğunu vurgulayarak sözlerini bitirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.