İstanbul Konsomatris Ajansı

İstanbul Konsomatris Ajansı

ABONE OL
12 Ekim 2017 02:02
İstanbul Konsomatris Ajansı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gece ve eğlence sektöründe hizmet sunan Şahin menajerlik ajansı, İstanbul gece hayatına kaliteli hizmetler sunmaktadır. Eğlence sektörüne dansçılar, solistler ve dansözler kazandırarak, popüler kültür etkinliklerini artırmaktadır. Ajans, tüm Türkiye’ de faaliyet göstermekte, istenile şehre personel göndermektedir. 18 ve 30 yaş aralığında olan kişiler, kons ilanları sayfasından başvuru yapabilirler. konsomatris temini, oryantal temini ve barmeid teminleri ile yatılı hizmet sunmaktadır.

Ajansın Hizmetleri

Gece kulüpleri ve gece eğlence sektörüne konsomatris ilanı ve konsomatris temini ile hizmet sunmaktadır. Tavernalar, cluplar, gece kulüpleri, gazino ve barlar, türkü barları ve eğlence kulüplerine hizmet sunmaktadır. Konsomatris servisi ile İstanbul gece sektörüne hizmet sunan Şahin Menajerlik, bayan ses solistleri de temin etmektedir. Ses sanatçıları sektörde çalışmak isteyenler başvuru yapabilir, kons servisi içinde kons ilanı sayfasından müracaat edebilirler.

Şahin Menajerlik Hizmet Seçenekleri

Garson, barmeid ve gece çalışan tüm kategoriler için hizmet verilmektedir. Prosedürleri yerine getirerek, kaliteli hizmet sunan ajans, oryantal dansçı ve dansçı teminleri sağlamaktadır. Konsomatris ilanı, dansçılar ve eğlence sektörüne hizmet sunan ekibiyle organizasyonlar sunmaktadır.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.