İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor

İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor

ABONE OL
27 Ocak 2018 22:36
İstanbul’da Ümraniye Alemdağ Caddesi yayalaştırılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yayalaştırma projeleri kapsamında, Ümraniye Alemdağ Caddesi’nin “Metro Çarşı Durağı” ile “Metro Ümraniye Durağı” arasında kalan kısmı yarından itibaren araç trafiğine kapatılacak.

İBB Basın Danışmanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, UKOME kararıyla Ümraniye Alemdağ Caddesi’nin “Metro Çarşı Durağı (TRT Lojmanları)” ile “Metro Ümraniye Durağı (Eski Belediye Binası)” arasında kalan kısmının yayalaştırma projesinin uygulama çalışmalarına başlanıyor.

Üsküdar istikametine trafik akışı, Çavuşbaşı Caddesi’nden yapılacak.

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanan, 15 Temmuz Şehitler Meydanı Zemin Altı Katlı Otopark ve Gençlik Kültür Merkezi projesinin aksamadan devam edebilmesi için İSKİ, İGDAŞ ve AYEDAŞ’ın altyapı deplase çalışmaları yapılacak.

Alemdağ Caddesi’nin “Metro Çarşı Durağı” ile “Metro Ümraniye Durağı” arasında kalan kısmı, 28 Ocak’tan itibaren araç trafiğine kapatılacak.

📢Ümraniye Belediyemizden önemli duyuru!

28 Ocak Pazar (Yarın) itibaren Alemdağ Caddesi (Metro Çarşı Durağı ile Metro Ümraniye Durağı arası) yayalara açık trafiğe kapalı olacaktır!

Anlayışınız ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz. pic.twitter.com/1jOEfu3s3i

— Ümraniye Belediyesi (@umraniyebeltr) 27 January 2018

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.