’Kadınlar Hep Gülmeli’ Maltepe Üniversitesi’nde

’Kadınlar Hep Gülmeli’ Maltepe Üniversitesi’nde

ABONE OL
07 Mart 2016 21:22
’Kadınlar Hep Gülmeli’ Maltepe Üniversitesi’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Senaryosunu Kandemir Konduk’un yazıp yönettiği ’Kadınlar Hep Gülmeli’ adlı oyun 8 Mart Salı günü saat 18:00’de Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Adnan Saygun Sahnesi’nde sergilenecek.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenecek etkinlikte, senaryosunu Kandemir Konduk’un yazıp yönettiği ’Kadınlar Hep Gülmeli’ tiyatro oyunu sahnelenecek. Kadına şiddetten, internet kuşağı kızlarına, hayat kadınlarından, siyasi baskılara kadar birçok kadın sorununa değinilen oyun, Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Adnan Saygun Sahnesi’nde izleyicisiyle buluşacak.

9 kişilik kadın ekibin sahne aldığı oyunda, güncel konular esprili bir dille sahneye konuluyor. Oyunda, Betül Şahin, Zeynep Aydemir, Elif Andaç, İncilay Şahin gibi televizyon ve sinema dünyasından tanınmış oyuncuların yanı sıra Maltepe Üniversitesi mezunu Gizem Yılmaz da yer alıyor. Oyunun ışıkçısı da yine Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu Çağdaş Dilber. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü öğretim görevlisi Seçkin Demircan ise oyunun koreografisini yapıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.