TFF Tesislerine Katar’dan Misafir

TFF Tesislerine Katar’dan Misafir

ABONE OL
08 Mart 2016 18:11
TFF Tesislerine Katar’dan Misafir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FIFA 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar 2022 Organizasyon Komitesi üyeleri, TFF Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ve Alaattin Aykaç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş’ın ev sahipliği yaptığı inceleme gezisine, Katar Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Hassan Al-Thawadi, Genel Sekreter Vekili Nasser Al-Khater, Etkinlik Direktörü Ghanim Al-Kuwari, Turnuva Planlama ve Operasyon Direktörü Sakis Batsilas ile diğer yetkililer katıldı. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ile sohbet eden heyet üyeleri, Riva’da çalışmalarını sürdüren profesyonel hakemlerle de bir süre görüşerek fotoğraf çektirdiler.

Tesislerde onurlarına düzenlenen öğle yemeğine katılan heyet ile TFF’nin uluslararası turnuvalardaki tecrübeleri paylaşıldı. Toplantının ardından TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı, Hassan Al Thawadi’ye üzerinde ismi yazılı forma verirken, Katar heyeti de Servet Yardımcı’ya ve Fatih Terim’e plaket ve hediye takdiminde bulundu.

Tören sırasında bir konuşma yapan Yardımcı, iki kardeş ülkenin işbirliğinin önemine vurgu yaptı ve gelecekte ortaklıkların artarak sürmesini hedeflediklerini söyledi. Genel Sekreter Hassan Al Thawadi ise İstanbul’da Federasyonu’nun mükemmel ev sahipliğinde bulunmaktan ötürü büyük onur duyduklarını ve kendilerini evlerinde hissettiklerini vurguladığı konuşmasında, Türkiye ile işbirliğini arttırmak için çalışacaklarını belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.