Korku Evinde Büyük Eğlence

Korku Evinde Büyük Eğlence

ABONE OL
26 Ocak 2017 03:06
Korku Evinde Büyük Eğlence
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evden kaçış oyunlarının merkezi olan Kaçış Merkezi sizi yepyeni maceralara sürüklüyor.    Türkiye’nin her şehrinde var olan oyunları listeleyen ve rezervasyon alan site korku evi konusunda ziyaretçilere kapsamlı bir hizmet vermekte. Birçok indirim, fırsat, kampanyayı ve duyuruyu bulabileceğiniz platform eğlencenin yeni merkezi konumunda. Platformu kullanarak haftanın 7 günü hizmet veren çağrı merkeziyle iletişime geçebilir, istediğiniz bilgilere sorunsuz biçimde ulaşabilirsiniz. Sizin için en uygun oyun merkezi birkaç dakika ötenizde.

Evden Kaçış Oyunu Hakkında

Son dönemlerde yeni trend haline gelen korku evleri ve evden kaçış oyunları gerçekçi figürlerin olduğu bir alanda oynanır.  Diğer bir ifadeyle sizi bir odaya kilitliyorlar ve verilen bir süre içerisinde ipuçlarını bularak odadan çıkmanızı istiyorlar.  Gerekli bilgileri size verilen ipuçları sayesinde buluyorsunuz. Ancak bu arayış içerisindeyken başka yerleri kırmak, dökmek ya da başka bir fiziki eylem olmaması gerekiyor. Sözgelimi Kaçış Merkezi, sizin bulunduğunuz şehirde, örneğin Ankara korku evi arayanlar veya oyunla ilgili bilgi almak isteyenler için hizmet veriyor. Şehirde bu odaların olduğu mekanlar için rezervasyon yaptırabiliyorsunuz.

İhtiyacınız Olacak Her Şey Veriliyor

Evden kaçış oyunlarına dair bilgi paylaşımını bulabileceğiniz online platform, oyun incelemesi, gereken belgelerin derlenmesi ve size özet halinde sunulması hizmetini de sağlıyor. Örneğin İstanbul korku evi katılımı için rezervasyon yapıldığını düşünürsek, sizin için gerekli olan adres, telefon, sit konumu, fiyatlar, fırsatlar, video bilgileri vs. gibi ihtiyaç olabilecek her şey size bildiriliyor. Ayrıca oyunlar hakkında kısa tanıtım videolarını da izleyerek heyecan seviyesini bir tık daha artırabilirsiniz. Oyunlara dahil olmak isteyenler için tüm gereken detayları Kaçış Merkezi’nde bulabilirsiniz. Sitenin amacı sizleri daha fazla oyunla buluşturmaktır. Bunu yaparken sponsor anlaşması olan firmalar dışında kasıtlı şekidle öne çıkarma ya da bir firmayı kötüleme durumu yoktur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.