Mutlu Topçu: Herkes Memnun Olduğu Sürece Takımın Başındayım

Mutlu Topçu: Herkes Memnun Olduğu Sürece Takımın Başındayım

ABONE OL
09 Mart 2016 20:14
Mutlu Topçu: Herkes Memnun Olduğu Sürece Takımın Başındayım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, sözleşmeden ziyade Gaziantepspor’un önemli olduğunu ifade ederek, herkes memnun olduğu sürece takımın başında olacağını söyledi.

Gaziantepspor, Osmanlıspor ile deplasmanda 1-1 kaldıkları maçın ardından, önümüzdeki hafta karşılaşacakları Konyaspor maçı için hızlı bir şekilde çalışmalarına başladı. Galatasaray maçında olduğu gibi yine taraftarın desteğiyle Konyaspor maçının üstesinden geleceklerini belirten Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Gaziantepspor ile sözleşmesi hakkında da konuştu. Kulübün ve taraftarın memnuniyeti dahilinde sözleşmenin hiçbir öneminin olmadığını dile getiren, Topçu, “1 sene de olsa 10 sene de olsa benim için fark etmiyor. Benim için önemli olan, hem şehrin hem kulübün hem de futbolcuların istediği gibi bir takım oluşturabilmek. Dolayısıyla biz memnunsak kulübümüz memnunsa ve taraftarımız memnun oldukça, biz burada kalırız. Önemli olan, Gaziantepspor’dur. Yani bizler gelip geçiciyiz” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR KARŞILAŞMA”

Geçtiğimiz hafta çıkış yakalayan bir takıma karşı oynadıklarını ifade eden Topçu, “Bu hafta Konyaspor ile oynayacağımız gibi. Mücadele anlamında üstüne koyarak gidiyoruz. Osmanlı maçında daha üretken olabilirdik ama bunun belli başlı sebepleri var. Özellikle santrafor mevkiinde bir oyuncumuzun sakatlığı ve hastalığından dolayı orada Gouano’ya karar verdik. Yani açıkçası santraforsuzduk. Mücadele anlamında iyi bir mücadele verdik. Bu çıkışımız devam ediyor. Yenilmemek güzel bir şey. Ne kadar son dakika golü ile beraber kalsak da bir puandır. Bu hafta da Konyaspor ile karşılaşacağız. Çok ciddi bir takım ve çok önemli bir karşılaşma. Bana göre sezonun en flaş ekiplerinden bir tanesi. Hem defansif hem de ofansif anlamda çok dengeli bir takım. Umuyorum ki Galatasaray maçında olduğu gibi çok iyi bir mücadele vererek, taraftarların da desteği ile Konyaspor maçının üstesinden geliriz” ifadelerini kullandı.

“YÜZDE YÜZ HAZIR OLMAYAN HİÇBİR OYUNCUYU OYNATMIYORUM”

Yüzde yüz hazır olmayan hiçbir oyuncuyu oynatmadığını sözlerine ekleyen Topçu, “Orada bir mücadele veriyorsunuz. O mücadeleyi de terinin son damlasına kadar, herkesin vermesi lazım. Hazır olmayan oyuncuyu, mümkün olmadığı sürece oynatmamaya çalışıyorum. Futbol hatalar oyunudur. Az hata yapmak lazım. İyi futbol oynamak lazım. Biz bunu yaptık. Geçmişte keyifle izlediğimiz maçlarımız oldu. Burada iyi bir seyirci desteği ile Konyaspor maçından galip geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN GAZİANTEPSPOR’DUR”

Mutlu Topçu, Gaziantepspor’daki sözleşmesi ile ilgili soru üzerine ise, “Sözleşme 10 sene de olsa 20 senede olsa teknik direktör başta kaldığı sürece olur. Yani sözleşmenin süresi çok önemli değildir. 1 senede olsa 10 sene de olsa benim için fark etmiyor. Benim için önemli olan, hem şehrin hem kulübün hem de futbolcuların istediği gibi bir takım oluşturabilmek. Dolayısıyla biz memnunsak kulübümüz memnunsa ve taraftarımız memnun oldukça biz burada kalırız. Önemli olan, Gaziantepspor’dur. Yani bizler gelip geçiciyiz” cevabını verdi.

Genç oyuncu Doğanay Kılıç ise geldiğinden beri burada çok mutlu olduğunu ifade etti. Kılıç, “Takıma çok çabuk adapte oldum. sağ olsunlar abilerim, herkes bana çok iyi davranıyor. Güzel bir ortam var ve çok iyi bir ivme yakaladık. Osmanlıspor maçında gerektiği gibi oynadık. Deplasmanda, şansız bir gol yedik. Yani kazanabilirdik. Konyaspor çok iyi bir takım bizde çok iyi bir takımız. O maçada kazanmak için çıkacağız” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.