Pkk’lıların kaçırdığı Anadolu Ajansı Muhabirleri serbest bırakıldı.

Pkk’lıların kaçırdığı Anadolu Ajansı Muhabirleri serbest bırakıldı.

ABONE OL
21 Şubat 2016 15:37
Pkk’lıların kaçırdığı Anadolu Ajansı Muhabirleri serbest bırakıldı.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pkk’lı Teröristlerin 2 gün önce Mardin’de kaçırdığı 3 Anadolu Ajansı muhabiri serbest bırakıldı.

Anadolu Ajansı bugün saat 12:00 sıralarında 3 muhabirinin kaçırıldığı bilgisini paylaştı.Kamera ve fotoğraf makinelerine el konulduğu gazetecilerin bilinmeyen bir yerde tutulduğu haberini flaş geçti.

Mardin Nusaybin’de haber takibi için bulunan  muhabir Rauf MALTAŞ  kameraman Kenan YEŞİLYURT ve foto muhabiri Onur ÇOBAN alınana bilgiye göre cuma günü hendek ve barikatların kurulduğu Yenişehir mahallesi gittikleri ve bir daha kendilerinden haber alınamadığı öğrenildi.Yapılan araştırma 3 kişiyi Pkk terör örgütünün kaçırdığı anlaşıldı.

Bugün serbest bırakıldılar.

Anadolu Ajansı muhabirleri bugün esir alındıkları bölgede HDP Mardin Milletvekili Ali ATALAN,HDP İlçe Başkanı Ferhat KURT ve beraberindeki heyet tarafından teslim alındı.

Kameraları ve fotograf makineleri teslim edilmeyen 3 kişi bilgilerine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Ak Parti Sözcüsü Çelik:Alcakca bir eylem dedi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde haber takibi yapan Anadolu Ajansı’nın 3 muhabirinin, hendek ve barikatların bulunduğu Yenişehir Mahallesi’nde PKK’lılar tarafından kaçırılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Çelik, “Mardin’de PKK’nın 3 Anadolu Ajansı muhabirini kaçırması alçakça bir eylem. Gazetecileri hedef alarak terörün gerçek yüzünü örtbas etmeye çalışıyorlar” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.