Rus Kocanın İlginç Kadınlar Günü Kutlaması

Rus Kocanın İlginç Kadınlar Günü Kutlaması

ABONE OL
08 Mart 2016 16:47
Rus Kocanın İlginç Kadınlar Günü Kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya’ya tatilde bulunan Rus Alexander Kuznetova, Konyaaltı Sahili’nde bulunan Valentina Kuznetova’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü denizin içinde çiçeklerle kutladı.

Rusya’da yaşayan 62 yaşındaki doktor Alexander Kuznetova, 61 yaşındaki eşi elektrik mühendisi Valentina Kuznetova ile birlikte bir hafta önce Antalya’ya tatile geldi. Kuznetova çifti, Konyaaltı ilçesinde Hurma Mahallesi’nde kiraladıkları bir apart daireye yerleşti. Güneşli havayı fırsat bilen Valentina Kuznetova, sabah saatlerinde deniz keyfi yapmak için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne geldi. Alexander ise eşine sürpriz yapmak için denize yalnız gitmesine izin verdi. Bir süre kumsalda güneşlenen ve ardından sırtı dönük ayaklarını suya uzatan Valentina, eşinin sürpriziyle karşılaştı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeniyle Alexander eşine deniz içinde çiçek hediye etti. Büyük mutluluk yaşayan Rus kadın, eşini öperek teşekkür etti.

“ERKEKLER EŞLERİNE ÇİÇEK ALSIN”

Eşinin gittikleri hiçbir yerde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü unutmadığını belirten Valentina Kuznetova, “Benim için büyük bir sürpriz oldu. Haberim yoktu böyle bir hediye vereceğinin. Tüm erkekler eşlerine küçük bir çiçekle mutlu edebilirler. Dünyadaki tüm kadınlar sağlıklı ve mutlu olsun. Eşimin hediyesi benim için çok anlamlıydı” dedi.

“KADINLARA ŞİDDET OLMASIN”

Kuznetova, Türkiye ile Rusya halkı arasında hiçbir sorunun olmadığının altını çizerek, iki ülke liderlerinin gerginliği sonlandırmasını istedi.

Eşine denizde hediye veren Alexander Kuznetova, dünyada hiçbir kadına şiddet olmasın, tüm kadınların sağlıklı ve mutlu olmasını diledi.

Çift daha sonra el ele sahilden ayrıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.