Şanlıurfa AK Parti İlçe Belediye Başkanları Karaköprü’de Biraraya Geldi

Şanlıurfa AK Parti İlçe Belediye Başkanları Karaköprü’de Biraraya Geldi

ABONE OL
13 Mart 2016 18:46
Şanlıurfa AK Parti İlçe Belediye Başkanları Karaköprü’de Biraraya Geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı tarafından her ay yapılan AK Partili Belediye Başkanları toplantısı bu ay Karaköprü ilçesinde gerçekleştirildi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hilvan Belediye Başkan Aslan Ali Bayık, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Haliliye Belediye Başkan Vekili Osman Uludağ, Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Mehmet Bayoz, AK Parti İl Başkan Vekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Cemil Çadak, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Kılıç, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ve AK Parti Karaköprü Yerel Yönetimler Başkanı Ali Bozaner katıldı.

Toplantı öncesi açıklamada bulunan ev sahibi Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Her ay rutin olarak yapılan Belediye Başkanları toplantısına Karaköprü Belediyesi olarak biz ev sahipliği yaptık. Tüm ilçelerimizin sorunlarını Büyükşehir Belediye başkanımızın başkanlığında konuşup çözüm üretmek için toplanıyoruz. Burada çözüm ürettiğimiz sorunları faaliyete geçirip yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise, “Belediye Başkanı arkadaşlarımızla aylık bir araya geliyoruz. Ben öncelikle ilçelerinde Şanlıurfa adına oluşturmuş oldukları huzur ortamı ve ilçelerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu güzel mekanda bizleri ağırlayan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Başkanımız Ahmet Aksoy ve ev sahipliği yapan tüm Karaköprü’lülere teşekkür ederim” diye konuştu.

Toplantının sonunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, toplantıya katılan tüm Belediye Başkanlarına Karaköprü’nün simgesi olan nar pekmezi hediye etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.