Sırtında Türk Bayrağı İle Çanakkale’ye Yürüyor

Sırtında Türk Bayrağı İle Çanakkale’ye Yürüyor

ABONE OL
14 Mart 2016 12:46
Sırtında Türk Bayrağı İle Çanakkale’ye Yürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında İstanbul’dan yola çıkan 42 yaşındaki Savaş Altay, şehitler için sırtında taşıdığı Türk bayrağı ile Çanakkale’ye yürüyor.

İstanbul’daki Edirnekapı Şehitliği’ni ziyaret ettikten sonra dün yola çıkan Savaş Altay, Tekirdağ’ın Malkara ilçesine uğrayıp mola verdi. 17 yıldır 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Çanakkale’ye yürüyüş düzenlediğini söyleyen Altay, yürüyüşün zor olduğunu ama halkın sevgisi sayesinde bu zorluğu yendiğini belirtti.

Destek veren herkese teşekkür eden Altay, herkesi 18 Mart Şehitleri Anma Günü törenleri için Çanakkale’ye davet etti. Altay, gece yürüyüş yapmadığını da belirtti.

Sırt çantasına taktığı Türk bayrağı ile Malkara’dan geçen Savaş Altay, vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördü.

KIZILAY YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR

Her yıl gelip mola verdiği Kızılay Malkara Şubesi’nde çok hoş ağırlandığını ifade eden Savaş Altay, “Malkara ilçesindeki Kızılay Şube yurduna uğradığım her yıl bana çok iyi davrandılar. İlçe başkanım Ömer Meral ve İlçe Başkan Yardımcım Ahmet Albak’a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Malkara’nın insanı çok güler yüzlü ve misafirperver. Çok şükür bugüne kadar kazasız belasız yolumuza devam ettik. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.