Sömestre etkinlik önerileri

Sömestre etkinlik önerileri

ABONE OL
21 Ocak 2018 05:44
Sömestre etkinlik önerileri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da çocuklar tarafından beklenen kar yağışı gelmese de, beklenen sömestre tatili geldi. Karneler alındı, çocuklarımız 15 gün sürecek tatilleri boyunca evde sıkılmasınlar, tablet ve televizyondan biraz olsun kopabilsinler diye anne-babalar yarım zamanlı –tam zamanlı programlarını yaptılar. İşte benden size birkaç sömestre etkinlik önerisi:

1)Disney Pixar COCO
Disney’in tam bir animasyon şöleni olan yeni filmi COCO , 9 Ocak itibariyle sinemalarda yerini aldı. Film küçük bir çocuğun ailesi tarafından engellenmesine rağmen büyük tutkusu olan müziğini duyurabilmek adına verdiği çabayı ve aile bağlarını öyle güzel işliyor ki, sadece çocukların değil, anne-babalarında COCO’yu çok seveceklerine eminim. Filmdeki ana tema ; ‘Aile Herşeydir’ ki bence unutulmaya yüz tutan aile bağlarını hepimize yeniden hatırlatmak için şahane bir film.

2) Emaar Square Mall’da Cartoon Network ve ‘Hayal Gücü Stüdyoları’
Anadolu yakasında oldukça revaçta olan ve çocuklar için farklı etkinlik alanları kurulan Emaar Square Mall’da Cartoon Network’ün kuracağı ‘Hayal Gücü Stüdyoları’ oldukça ilgi göreceğe benziyor. Sömestre boyunca çocuklar bu alanda, basit araç gereçlerle hareketli animasyonlar yapma sürecini öğrenecekler.
‘ Hikayeni Yarat’ atölyesinde ise çocuklar kendi masallarını senaryolaştırıp kendi karakterlerini yaratabilecekler.

3) Kidzmondo Teknopark Sömestre Atölyeleri
Avrupa yakasında Trump Tower ‘da çocukların gözdesi olan pek çok değişik meslek grubunu deneyimledikleri Kidzmondo, sömestre boyunca farklı faaliyetlerle çocuklar için eğlenceli bir seçenek olacak.
Çocuklar, kodlama, mobil kodlama, Robot tasarım gibi hem eğlenip hemde öğrenecekleri atölyelerle keyifli bir gün geçirebilecekler.
Kodlama üzerine olacak olan atölyede yaş sınırı 5-12 yaş grubu olacak.

4) Trump AVM Robocar POLİ
Trump Avm çocuk katı, sömestre boyunca oldukça renkli ve neşeli olacağa benziyor. 20-28 Ocak tarihleri arasında Trump AVM çocuk katında , çocukların çok sevdiği Robocar Poli sahne şovları ,çocuklar için sergilenecek. Her gün 4 seans olarak sergilenecek oyun tüm çocuklar için ücretiz olacak.

5) Legoland Ninjago
20 Ocak itibariyle Legoland Tema Park ‘ların sinemaları Lego NİNJAGO filminin ön gösterimi ile çocuklara kapılarını açacak. 3-10 yaş arası çocuklu aileler için eğlenceli ve öğretici aktivitelerin olduğu Legoland Discovery Center 4D teknolojisiyle Ninjago filminin ön gösteriminde tüm çocukların seveceği bir film olma konusunda iddialı.

Oldukça yoğun ve keyifli programların olduğu, hastalıkların kol gezmediği ve çok eğlenceli geçmesini dilediğim tüm etkinlik önerilerimle size hoşçakalın, çokça eğlenin diyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.