STK’lardan Vali Işın’a Ziyaret

STK’lardan Vali Işın’a Ziyaret

ABONE OL
07 Mart 2016 21:23
STK’lardan Vali Işın’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör olaylarından dolayı göç etmek zorunda kalan ailelere yönelik yardım kampanyası başlatan sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ağrı Valisi Musa Işın’ı makamında ziyaret etti.

Ağrı’da faaliyet gösteren 30 sivil toplum kuruluşu temsilcisi; Sur, Cizre, Silopi ve Nusaybin’de yaşanan terör olaylarından dolayı yerlerinden göç etmek zorunda kalan ailelere yönelik başlattıkları “Kardeşliğe İhtiyacımız Var” yardım kampanyası hakkında Vali Işın’a bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarına duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Vali Işın, “Elbette devletimiz terör belasından zarar gören bütün vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaktır. Ama sivil toplum kuruluşlarının bu konuda duyarlılık göstermesi ayrı bir öneme sahiptir. Orada mağdur olan kardeşlerimizin bize ihtiyacı var. Bizim birbirimize, kardeşliğe ihtiyacımız var. Ülkemiz üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. Diğer Müslüman ülkelerde yaptıklarını şimdi burada uygulamak istiyorlar. Ülkemizin insanını açlığa, sefalete, ölüme sürüklemek istiyorlar. Ama inşallah bu kötü emellerine ulaşamayacaklardır. Bu topraklar üzerinde bin yıldır birlikte yaşamış milletimizin birbirine olan sevgisi ve bağları bütün oyunları bozacaktır. Nihayetinde de öyle olmaktadır. Sizin bu çalışmanız da buna güzel bir örnektir. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmanızın hayırlı sonuçlar vermesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Terör olaylarından dolayı Ağrı’ya da bazı ailelerin ve öğrencilerin geldiğine değinen Vali Işın, devlet olarak vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiklerini kaydetti.

Vali Işın, ziyaretin ardından STK temsilcileri ile fotoğraf çektirdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.