Survivor 2016 yarışmacılarının karikatürleri

Survivor 2016 yarışmacılarının karikatürleri

ABONE OL
21 Ocak 2018 05:44
Survivor 2016 yarışmacılarının karikatürleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tuğba Özay, Survivor 2016 yarışmacılarının karikatürlerini paylaştı, Survivor 2018 favorisini açıkladı.İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

  • Damla Can Survivor 2018 kadrosunda mı? (Survivor All Star ne zaman başlayacak, yarışmacı kadrosunda kimler var?)

10 Şubat’ta başlayacak Survivor 2018 All Star için nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı ünlüler takımında yer alacak isimleri açıkladı. Seçmeleri devam eden gönüllüler takımı için ise farklı iddialar gündeme geldi. Ancak konuşulan isimlerin hiçbiri Survivor Türkiye ya da Acun Ilıcalı tarafından henüz doğrulanmadı. 

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Survivor 2018 yarışmacıları hazırlıklarına son sürat devam ederken Tuğba Özay, Instagram hesabından Survivor 2016 ile ilgili bir tbt paylaştı. Survivor 2016 yarışmacılarının karikatürlerini paylaşan Özay şu notu düştü:

“FAVORİM NAGİHAN KARADERE”

“Harika bir çizim olmuş … Hele ki Yılmaz Morgül’ün güçlü kollarımda uyuması şahane. Bu yılki Survivor çok heyecanlı geçeceğe benziyor. Kadro çok güçlü. Kızlarda favorim Nagihan Karadere. Ama tüm Survivor’lara başarılar diliyorum. Bu sene tam da yaşgünüm 10 Şubat’ta başlıyor. Hadi bakalım Nagi anımsarsan ilk yarışı iki sene önce Şubat’ta minik Arven için almıştık. Şimdi sen benim için al”

SURVIVOR SEMA’DAN MESAJ – VİDEO

İşte Tuğba Özay’ın Instagram’dan yaptığı paylaşım

En şirin #tbt 😂 Harika bir çizim olmuş … Hele ki @morgulofficial ‘ın güçlü kollarımda uyuması şahane 😂😂 Bu yılki #survivor çok heyecanlı geçeceğe benziyor .. Kadro çok güçlü .. Kızlarda favorim @nagihankaradere 😉 Ama tüm Survivorlara başarılar diliyorum .. Bu sene tam da yaşgünüm 10 Şubat’ta başlıyor .. Hadi bakalım Nagi anımsarsan ilk yarışı iki sene önce Şubat’ta minik Arven için almıştık .. Şimdi sen benim için al ( 10 Şubat 😉✨ ) #survivor #survivor2016 #survivor2018 #legend ⭐️

tugbaozay10 (@tugbaozay10)’in paylaştığı bir gönderi (Oca 18, 2018 at 12:06ös PST)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.