Ünlü İsimlerden Teröre Tepki

Ünlü İsimlerden Teröre Tepki

ABONE OL
14 Mart 2016 10:51
Ünlü İsimlerden Teröre Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetleyen ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla terörü sert şekilde kınadı. Futbolcu Arda Turan, “Ulan yüreğimiz yanıyor be” derken, sunucu Esra Erol ise “Ya sabrı çoktan geçtim. Sabır kalmadı kalbimde, dilimde lanet sözcüklerinden başka” dedi.

Ünlü isimler Ankara’da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını lanetledi. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan sanat, magazin ve spor dünyasının ünlü isimleri terörü lanetledi.

Ünlü futbolcu Arda Turan İnstagram hesabından yaptığı “Ankara” yazılı paylaşımda saldırıyı kınayarak, “Ulan yüreğimiz yanıyor be” notunu düştü.

“MEMLEKETİME YAZIK OLUYOR”

Ünlü manken Özge Ulusoy ise İnstagram hesabından paylaştığı sözlerle terörü lanetledi. Ulusoy, Ankara’daki hain saldırıyla ilgili takipçileriyle şu mesajı paylaştı: “Yine korkuyla babamı aradım. Telefon düşmedi ama o anda aklıma ne korkunç şeyler düştü. Sesini duydum, rahatladım. Peki bu gece o telefonun öbür ucundan iyiyim kelimesini duymayanlar ne yapacak? Teröre bir son verilmeli, bunun bir yolu bulunmalı. Resmen savaşın içindeyiz. Memleketime yazık oluyor. Lanetliyorum bu korkunç saldırıyı yapan cani sapıkları.”

Manken ve sunucu Çağla Şikel ise, şu sözlerle teröre tepki gösterdi: “Biz çocuklarımızı her gün patlama olan bir ülkede korkuyla yetiştirmek istemiyoruz. Sorumluları her kimse artık onları kınamakla yetinmek de istemiyoruz. Huzur istiyoruz, barış istiyoruz, medeniyet istiyoruz.”

“SABRI ÇOKTAN GEÇTİM”

İnstagram hesabından siyah fon üzerine ’Yeter’ yazısı şeklinde paylaşım yapan ünlü sunucu Esra Erol, paylaşımın altına şu notu düştü: “Ya sabrı çoktan geçtim. Sabır kalmadı kalbimde, dilimde lanet sözcüklerinden başka. Yazık! Rabbim acılı ailelere sabır versin Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”

“BİZ İYİ DEĞİLİZ, ÇOK ÜZGÜNÜZ”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ise Twitter hesabından saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek, “Ankara’da meydana gelen saldırıda kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun” dedi.

Şarkıcı Demet Akalın ise, yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirerek, “Biz iyiyiz. Bize bir şey olmadı merak etmeyin’ …demekten de utanıyor insan. Biz iyi değiliz. Bize yine çok şey oldu. Ankara. Çok üzgünüz” sözlerini takipçileriyle paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.