Uşak’ta Kadın Girişimciler Öğrencilere Başarı Hikayelerini Anlattılar

Uşak’ta Kadın Girişimciler Öğrencilere Başarı Hikayelerini Anlattılar

ABONE OL
10 Mart 2016 20:13
Uşak’ta Kadın Girişimciler Öğrencilere Başarı Hikayelerini Anlattılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uşak Kadın Girişimciler Kurulu, Kanyon Koleji öğrencilerine “Mesleki Eğitim Semineri” verdi.

Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı seminere, Başkan Özgür Şeker Çiftçi, Op. Dr. Bahriye Kıldacı, İş kadını İlknur Özdemir, İş Kadını Fikriye Bostancı ve Mimar Özlem Yörür konuşmacı olarak katıldı.

Kadın Girişimciler Kurulu hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Özgür Şeker Çiftçi, “Bizler Türkiye için önemli olan Kadın Girişimciler Kurulunun Uşak temsilciliğini yapmaktayız. Ekibimiz 43 kişiden oluşur ve 21 ana icra kurulumuz vardır. İşlemlerimiz, kurullarımız, toplantılarımız 21 kişi üzerinden yürür ve bu Uşak’ta bir ilktir. Sadece bir başkan bir başkan yardımcısı ile değil, güzel bir ekip ruhu ile çalışır. Bunu ilk defa gerçekleştirdiğimiz için bütün ekip arkadaşlarımız çok mutluyuz ve gururluyuz. Bu önemli bir ayrıntıdır, çünkü; kadınlar bir araya geldiğinde sadece dedikodu yapar, pasta börek yer düşüncesinden bütün Uşak’ı kurtardığımız için ayrıca mutluyuz. Amacımız çalışan kadındır. Bunların eğitimi, çalışma hayatında ki karşılaşmış olduğu zorluklar ve bu zorlukları nasıl aşabilir bunlarla ilgileniyoruz. Destek oluyoruz, sorunlarına ortak oluyoruz. Kadın girişimcilerimizin sürekli yanında bulunuyoruz” dedi.

Başkan Özgür Şeker Çiftçinin konuşmasının ardından seminere konuşmacı olarak katılan Uşak Kadın Girişimcileri Kurulu üyeleri özgeçmişlerinden bahsettiler ve öğrencilere iş hayatına nasıl başladıklarını anlattılar.

Seminer daha sonra soru cevap kısmının ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.