Adana Demirspor’un Süper Lig Israrı

Adana Demirspor’un Süper Lig Israrı

ABONE OL
10 Mart 2016 09:42
Adana Demirspor’un Süper Lig Israrı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da, Başkan Sedat Sözlü, önlerinde 10 final maçı kaldığını belirterek, “Kimse umutsuzluğa kapılmasın, endişelenmesin. Bu takım eninde sonunda Süper Lig’e çıkacak” dedi.

Geçtiğimiz hafta göreve başlayan Tayfur Havutçu’nun Süper Lig tecrübesine sahip olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, “Tayfur hocanın verilen şansı en iyi şekilde değerlendireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta golsüz berabere kaldıkları Kardemir Karabükspor’un sahasında iyi bir performans sergilediğini belirten Sözlü, “Kardemir Karabükspor deplasmanı çok zorlu bir deplasmandı. Ancak Kardemir Karabükspor maçında takımın dikine oynaması ve oyuncuların diri görüntüsü beni umutlandırdı açıkçası. Arkadaşlarımız Kardemir Karabükspor maçından pay çıkarıp Vartaş Elazığspor’a daha iyi hazırlanacaklar. Kimse endişeye kapılmasın. Ligde daha 10 maç var. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, endişelenmesin. Bu takım eninde sonunda Süper Lig’e çıkacak. Sahada skor anlamında istediğimizi alamıyor olabiliriz. Ama bu takım iyi yolda” ifadelerini kullandı.

“KİMSE ÖKÜZÜN ALTINDA BUZAĞI ARAMASIN”

Sözlü, oyuncuların alacakları ile ilgili çıkartılan spekülasyonlar hakkında da bilgi verdi. Oyuncuların alacaklarının bulunduğunu aktaran Sözlü, “Oyuncularımızın alacağı var ama sıkıntı çıkarmıyorlar. Yakın zamanda ödeme yapacağız. Oyuncularda para konusunda bir tedirginlik yok. Bizim yeni transferlerle birlikte net 2.5 milyon TL borcumuz var. Bu beni ne öldürür ne de Adana Demirspor’u batırır. Kimse öküzün altında buzağı aramasın. Hiçbir sorunumuz yok Allah’a şükür” açıklamasını yaptı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.