Bakan Ramazanoğlu: ‘’Terör Örgütü Çukur Siyasetinde Yok Olup Gitmek Üzere’’

Bakan Ramazanoğlu: ‘’Terör Örgütü Çukur Siyasetinde Yok Olup Gitmek Üzere’’

ABONE OL
12 Mart 2016 22:48
Bakan Ramazanoğlu: ‘’Terör Örgütü Çukur Siyasetinde Yok Olup Gitmek Üzere’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, terör örgütünün çukur siyasetinde yok olduğunu söyledi.

Bakan Ramazanoğlu, ‘’Önce şehirleri örgütün elemanlarından temizledik. Şimdi de enkazları, çukurları temizliyoruz. Örgüt, o çukur siyasetinin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu ülkede başına kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere’’dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Anemon Otel’de düzenlenen ‘Denizli Ekonomisinin Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törene, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin,CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve çok sayıda işadamı katıldı. Ekonominin yıldızları ödül töreni öncesi saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Protokol konuşmaların ardından ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu konuştu. İlk olarak ekonomiyi değerlendiren Bakan Sema Ramazanoğlu, ‘’İşadamlarımız için asıl ödül Türkiye ekonomisi ilk 10’a girdiği zaman olacaktır. Türkiye güçlü ekonomisiyle bölgesinde ve dünyada rol model ülke haline gelmiştir. Son on yılın büyüme oranlarına baktığımızda yüzde 5’lik büyüme hızıyla güven ve istikrarın adresi haline geldik’’dedi.

‘GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ŞEHİRLERİ TEK TEK TEMİZLİYOR’

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını da değerlendiren Bakan Ramazanoğlu şunları söyledi: ‘’Dış güçlerin de desteğiyle terör olayları arttı. Biz bu oyunu daha önce de görmüştük. Çok şükür bu terör örgütünün yapmak istediği tahribatı güvenlik güçlerimiz bir bir temizliyor. O temizlik yapıldıktan sonra oraya ilk giren hem rehabilitasyon hem de inşa anlamında biz olduk. Güvenlik güçlerimizin Diyarbakır’da yaptığı operasyonların hemen ardından ben bölgeye gittim. Biz bu süreçte terör örgütünün mağdur ettiği vatandaşlarla buluştum. Oradaki halk terör örgütüne prim vermedi. Halkımız dedi ki biz devletimizin yanındayız. Devletimizin kudretli eli orada ülkenin bekası için çalıştı. Daha sonra biz giderek devletimizin şefkatli elini Kürt kardeşlerimize gösterdik. Hiç kimseyi ayırt etmeden hepsini sorunlarıyla ilgilendik.’’

‘ÖRGÜT ÇUKUR SİYASETİNDE YOK OLUP GİTMEK ÜZERE’

Terör örgütünün yaptığı tahribatı mutlaka düzelteceklerini ifade eden Ramazanoğlu, ‘’Artık şehirlerimizi yeniden inşa etmeye başlıyoruz. Önce şehirleri örgütün elemanlarından temizledik. Şimdi de enkazları, çukurları temizliyoruz. Örgüt, o çukur siyasetinin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu ülkede başına kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere’’dedi.

Konuşmaların ardından örnek kadın üretici, markalaşma yolunda başarı, istihdama katkı, yeni yatırım başarı, tasarımda başarı, tarihi firma, ar-ge ve yenilikçilik, ihracat, İSO’da 500’de yer alan firma ve Ticaret borsası en fazla tescil işlemi yapan firma dallarında 32 firmaya ödül verildi. Tören toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.