Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Anayasa Türkiye İçin Elzemdir”

Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Anayasa Türkiye İçin Elzemdir”

ABONE OL
09 Mart 2016 15:08
Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni Anayasa Türkiye İçin Elzemdir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

STK’larla buluşmalarına aralıksız devam eden Başkan Karaosmanoğlu, dernek ve vakıfların üzerindeki sorumlulukların ağır bir yükü olduğunu vurguladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşmalarını aralıksız sürdürüyor. İzmit çalışma ofisinde toplumun her kesiminden misafirleriyle dünya, ülke ve kentin gelişmelerini değerlendirerek, güçlü bir duruş sergilenmesini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, “Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, sınırlarımız etrafında var olan durum ve bunun yanında Avrupa Birliği ilişkileri konusunda gelinen son nokta vatandaşımız ve STK’lar tarafından da iyi analiz edilmelidir. Aynı zamanda sivil bir anayasa yapma arzusundaki hükümetimizin aldığı pozisyon takdirle karşılanmalı, STK’lar da her platformda yeni Anayasa yapma sürecindeki meclisi desteklemelidir. Yeni Anayasa, Türkiye için elzemdir” dedi.

Alikahya Ordu Düzyayla Derneği Başkanı Kamil Akgün, Öksüzoğulları Derneği Başkanı Fatih Öksüz, Yesevi Ocağı Dernek Başkanı Engin Sönmez ve Sima Karadenizliler Vakfı Başkanı Orhan Bayramin ile yönetimlerini konuk eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, birbirinden farklı birçok konuyu misafirleriyle istişare etti. Gençlik hareketinden Bilgievlerine, sosyal sorumluluk projelerinden geçmişe sahip çıkılması adına birçok başlığın konuşulduğu birlikteliklerde, planlanan her doğru işte kent dinamiklerinin yanında olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanımızın yararına güzel işler yapmalısınız. Yavrularımızın geleceğe hazırlanabileceği mekânların olması onların tehlikeli gördüğümüz yerlerden uzak kalmasına olanak sağlayacaktır. Gençlerimizin doğru yetişmesini önemsemeliyiz, çünkü gençlerin kalbi boş bırakılamaz aksi halde zehirlenir” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.