Bıçakladığı Kadının Takma Altın Dişini Çaldı

Bıçakladığı Kadının Takma Altın Dişini Çaldı

ABONE OL
08 Mart 2016 18:04
Bıçakladığı Kadının Takma Altın Dişini Çaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da bir kişi, takip ettiği kadının boğazına bıçak dayayıp takma altın dişini ve içinde bin lira olan cüzdanını alıp, kadını bıçakla yaraladıktan sonra kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Suriye’deki savaş nedeniyle Halep’ten Adana’ya gelen Meryem Casim (50) Yüreğir ilçesi, Kiremithane Mahallesi, 2728 Sokak’taki bir evin ikinci katını kiralayıp burada yaşamaya başladı.

Meryem Casim bugün sabah elektrik faturasını yatırmak için evden çıktı. Faturayı yatıran Casim, daha sonra yaya olarak evine döndü. Bu arada, iki kişi de Casim’i takip etmeye başladı. Meryem Casim ikinci katındaki evine girmek üzereyken arkasından gelen bir kişi bıçağı boğazına dayayıp elindeki cüzdanı almak istedi. Kadının direnmesi üzerine yaşanan boğuşma sırasında, saldırgan kadını bıçaklayıp hem ağzındaki takma altın dişini hem de içinde bin lira olan cüzdanını alarak hızla olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar yukarı çıktığında kadını yerde yatarken görüp hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Yaralı kadın olay yerine gelen ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ise olay yerinde yaptığı çalışmada eşkale uyan iki Suriyeli şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.