Cicaplast Baume B5
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teninizin kuruluğu, kaşıntı ve rahatsızlık verici lekelerin çokluğu sizi koruyan o narin derinin size yenilenme ihtiyacını söylemek için verdiği sinyallerden bir kaçıdır. Vücudumuzun en değerli kısmı olan derimizin tozdan, güneş ışınlarından hatta havanın pisliğinden, kullandığımız suların klorlarının yüksek olmasından pek çok nedenden dolayı yenilenmeye ihtiyaç duyar. Bunu kendisi yapıyor olsa bile karşı karşıya olduğu sorunların fazlalığı bir takım yardımcı kremlere ihtiyaç duymasına sebep olur. Tam bu noktada Cicaplast Baume b5 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir cilt yenileme kremidir.

Yoğun ve içinde alkol barındırmayan yapısı sayesinde tüm ciltlerde sorunsuzca aynı etkiyi vermektedir. Alkol barındırmadığı gibi kokusuz ve yoğun kıvamlı bir krem olan B5 cildinizdeki kızarıklıkları, güneşten oluşan lekeleri, cildinizde oluşan sivilce izlerini bile cildinizi onararak yok eder. Diğer kremlere oranla geliştirilmiş cilt yenileme teknolojisi sayesinde dudaklarınızda bile sorunsuzca kullanabilirsiniz. Ağız bölgesinde kurumadan dolayı açılan yaralar çok acı verici olabilir. Artık bu acılar B5 sayesinde tarih oluyor.

Cildinizi yumuşatıp rahatlatırken anti bakteriyel etkisiyle cildinizi onarıp güzelleştiren bir yapıya sahip. Haftada 2 ya da 3 kulanım sayesinde pırıl pırıl yumuşacık bir tene sahip olabilirsiniz. Gönül rahatlığıyla kullandığınız türlü nemlendiricilerin yerine bırakın teninizi B5 onarsın güzelleştirsin. Etkisini ilk kullanımdan itibaren hissedeceksiniz. Kuru ellerinizi nemlendirerek muhteşem ellere sahip olun. Zamanın ve çalışmanın etkilerini B5 onarsın siz keyfini sürün. Cildinizde bulunan renk farklılıklarını da gidererek cilt tonunuz eşitlenir. Cildinizin her hangi bir bölgesinde bulunan kızarıklıklar içinde bire birdir. Çok kısa sürede kızarıklık olan bölgeyi onararak kaşıntıyı ve kötü görüntüyü yok eder.

Uygun Fiyatlı Cilt Onarım Kremi

Cildinize sürdüğünüz anda deri altına nüfus ederek yenileme işlemi başlar. Cildinizi ışıldayan ve parlak bir görünüm verir. Tüm bu işleri sizi şaşırtacak kadar kısa sürede yapan kremi özellikle kışın kullandığınızda değerini çok daha iyi anlayacaksınız. Cildinizde oluşan canlılığı gördüğünüzde vazgeçilmelerinizden biri olacak B5. Ayrıca tüm bunların yanında uygun fiyatıyla gönülleri fethediyor B5. Bu kadar etkiyi tek bir kreme toplayıp her bütçeye uygun, alınabilir bir halde satıldığı için B5 tüm övgüleri hak ediyor.

https://www.dermoeczanem.com/la-roche-posay-cicaplast-baume-b5-40ml

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.