Dev Maçta Cüneyt Çakır’a Küfür!

Dev Maçta Cüneyt Çakır’a Küfür!

ABONE OL
24 Şubat 2016 13:05
Dev Maçta Cüneyt Çakır’a Küfür!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki Arsenal-Barcelona maçını televizyonları başında izleyenler, tribünde alkollü olduğu anlaşılan İngiliz taraftarın Cüneyt Çakır’a ettiği küfürlere tanıklık ettiler.

Emirates Stadı’nda oyananan maçta 45 dakika boyunca Cüneyt Çakır’a küfür eden İngiliz taraftar, ekranları başındaki seyircilerimizin keyiflerini kaçırdı.

Neredeyse hiç durmadan küfür ve rencide edici kelimeler kullanan Arsenal taraftarının en büyük hedefi ise hakem Cüneyt Çakır oldu. Karşılaşmayı canlı olarak yayınlayan TRT ekibinin oturduğu bölümde taraftara çok yakın olmasından dolayı sesin çok net gelmesine bir türlü engel olamadı.

SPİKER YALÇIN ÇETİN ÖZÜR DİLEDİ

Olayın üzerine Yalçın Çetin, ikinci yarı başlamadan önce bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Ömer Üründül ile birlikte anlatım yaptıkları yerin koşullarından dert yanan Çetin, “İngiltere gibi Avrupa  ülkesinde UEFA Şampiyonlar Ligi maçında görev yapmamıza rağmen şu an bulunduğumuz bölüm gerçekten çok kötü. Çok abartıyor diyebilirsiniz fakat burada olanları görmeniz lazım. Burada taraftarlarla iç içeyiz. Bazı taraftarların kötü sözleri maalesef yayına yansıyarak siz izleyicilerimiz tarafından duyulmuş. İkinci yarıda bu aksaklıkların tekrarlanmaması için gerekli altyapıyı hazırladık. Taraftarlara uyarımızı yaptık. Eğer bir aksilik olursa lütfen kusura bakmayın” dedi.

TRT EMİRATES’TEN CANLI ANLATIMI KESTİ

Alınan önlemlere rağmen küfürler ikinci 45 dakikada da devam edince, Yalçın Çetin, maçın 65. dakikasında seyircilerden özür diledi ve  anlatımı Ankara stüdyosuna devretti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.