Ehliyet Sınavında 100 Puanı Aldı, Altını Kaptı

Ehliyet Sınavında 100 Puanı Aldı, Altını Kaptı

ABONE OL
08 Mart 2016 18:12
Ehliyet Sınavında 100 Puanı Aldı, Altını Kaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde B sınıfı sürücü belgesi almak için kursa yazılan Işıl Coşkun girdiği 3 ayrı derslerin sınavında da 100 tam puan alınca sürücü kursu tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 13 Şubat 2016 tarihinde yapılan Motorlu Taşıt Sürücü Adayları Teorik Sınavında 100 tam puan alan Özel Gaziantep Önder Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Müdürlüğü kursiyerlerinden, Şehit İbrahim Solak İlkokulu İngilizce Öğretmeni Işıl Coşkun’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Şube Müdürü İmam Ali Eryiğit, Kurs Müdürü Cennet Akıl ve ailesinin katılımıyla gerçekleştirilen törende çeyrek altın hediye edildi.

Sürücü belgesi almak için kursa katılarak üç sınavdan da 100 puan alan kursiyer Işıl Coşkun, sınav sonuçlarına şaşırmadığını ifade ederek, “İlk sınavım olmasına rağmen düzenli olarak derslere geldim. Hocalarımızı dinledim ve bu başarıyı yakaladım. Burada bana yardımcı olan Kurs öğretmenlerime ve küçük altın vererek beni onurlandıran Özel Gaziantep Önder Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Müdürü Cennet Akıl’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kurs Müdürü Cennet Akıl ise ödüllendirme uygulamasını kursu devraldıkları günden bu yana 100 tam puan alan tüm kursiyerlere uyguladıklarını belirtti. Kurs ve ilçe tarihinde ilk kez böyle bir başarıya şahit olduklarını hatırlatan Müdür Akıl, “Kursiyer Işıl Coşkun’u kutluyor ve diğer kursiyerlerin de aynı başarıyı göstereceğini umuyorum. Teorik ve Direksiyon Eğitimi Uygulama ve Değerlendirme Sınavlarında başarılı olmak isteyenlerin, Işıl Coşkun öğretmenimizi örnek almalarını Özel Gaziantep Önder Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu olarak, yasal mevzuat çerçevesinde, Karayolları’nda eğitimli diğer sürücülere, yayalara ve çevreye saygılı ve hoşgörülü sürücülerin yetişmesine önem veriyoruz ve bundan sonra da aynı ilkelerle devam edeceğiz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık hediye merasiminde yaptığı konuşmada, “Özel Gaziantep Önder Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Müdürlüğü tarafından yapılan ve diğer kursiyerleri de başarılı olmaya teşvik edici nitelikteki uygulamasını olumlu buluyorum. Bu sayede nitelikli ve başarılı sürücülerin trafikte artacağını, düşünüyorum. Uygulamanın olumlu yansımaları olacağını düşünüyor, Başarısından dolayı öğretmenimizi ve ödüllendirme nedeniyle de Gaziantep Önder Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Müdürlüğü yetkililerini kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.