Ergin Korukır, Alanyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Ergin Korukır, Alanyaspor Galibiyetini Değerlendirdi

ABONE OL
13 Mart 2016 16:37
Ergin Korukır, Alanyaspor Galibiyetini Değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsunspor Teknik Direktörü Ergin Korukır, dün akşam farklı yendikleri Multigroup Alanyaspor maçı için “5-1 değil ama 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorduk” dedi.

Samsunspor, farklı Alanyaspor galibiyetinin ardından ara vermeden Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Spor Tesisleri’ndeki antrenmanda kırmızı-beyazlı ekipte 90 dakika forma giyen oyuncular rejenarasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ve çift kale maç yaptılar.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Engin Korukır, “Bu lig maratonu çok uzun olduğu için biz izini haziran ayında yapacağız. Bugün antrenmanımız olmasaydı zaten bir yere gidip maç izleyecektik. Futbolcular yoğun bir tempoda maç oynadılar. Onun arkasında da antrenman yapmamız gerekiyor. Maçta oynamayan oyucularımız normal maç temposu antrenmanları yapacaklar. Oynayan oyuncular da yorgunluk idmanı yapacaklar. İyi bir mücadele ortaya koyarak ciddi bir takımı yendiler. Alanyaspor benim en çok beğendiğim kadrolardan bir tanesine sahip. O maçta tempoyu biraz yavaş tutsaydık zor olurdu. Tempoyu yüksek tutunca erken golleri bulduk ve bizim için kolay oldu. Beklediğimiz bir galibiyetti. Maçtan önceki konuşmada futbolculara tempoyu yüksek tutarsanız ummadığınız değil umduğunuz bir skoru alırsınız demiştim. 5 gol değil ama 2-3 farklı bir galibiyet bekliyorduk. Çocuklara teşekkür ediyorum. Devam etmek lazım. Geldiğimiz periyotta aşağıyla aramızda 2-3 puan vardı. İnsanların bunları da göz önüne getirmesi lazım. İnsanların eleştirirken doğru eleştirmeleri lazım. Doğru eleştirilerden gerekli dersleri almayı çalışıyoruz zaten. Karabükspor maçı bizim için olmazsa olmaz maçlarımızdan bir tanesi. Yukarıdaki grubu yakalamamız için kötü bir sonuçla dönmeden iyi bir skor elde etmemiz lazım. Onun için çalışmalarımızı o doğrultuda sürdürüyoruz” diye konuştu.

Samsunspor, PTT 1. Lig’in 26. haftasında cuma günü deplasmanda Karabükspor ile oynayacak. Mücadele 19.00’da başlayacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.