Google’ın Pixel Laptop için zamanı yok!

Google’ın Pixel Laptop için zamanı yok!

ABONE OL
07 Mart 2017 00:05
Google’ın Pixel Laptop için zamanı yok!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Google’ın şu anda teknoloji ile ilgili her alanda boy gösterdiğini söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Ne zaman nerede yeni bir teknolojik ürün çıksa, kısa süre sonra Google’ın da bu konuda bazı çalışmaları olduğunu öğreniyoruz.

Zira Google denildiğinde aklımıza sürücüsüz araçlardan, sanal gerçeklik gözlüklerine hatta akıllı ev asistanlarına kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesi geliyor. Hal böyle olunca, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi de olsanız, bazı sektörlerden feragat etmeniz gerekiyor.

Geçtiğimiz gün Mobil Dünya Kongresi’nde bir sunum gerçekleştiren Google yetkilileri, lansman sonrasında gazetecilerin bazı sorularına da yanıt verdi.

Google’ın önemli isimlerinden biri olan Rick Osterloh, Pixel laptop modellerinin geleceğine ilişkin bir soru üzerine, şu aralar Google olarak buna ayıracak vakitlerinin bulunmadığını söyledi.

Yani Osterloh’un söylemine bakacak olursak yakın gelecekte yeni bir Pixel laptop modeli ile karşılaşmayacağımızı söyleyebiliriz.

Ancak Google’ın yetkili isminin bu açıklamasının 2’si 1 arada tabletleri karşılayıp karşılamadığı da kesinlik kazanmış değil. Zira Google, düz bir laptop yerine 2’si 1 arada bir Pixel modeliyle de karşımıza çıkabilir. Bunu zamanla göreceğiz.

Gerçek olan tek şey, Google’ın her alanda faaliyet göstermeye çalıştığı sürece daha birçok projesini yarım bırakıp rafa kaldıracağı.

General Mobile ve Vestel, ‘Android European Hero’ Ödülünü almaya hak kazandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.