Sadece Eto değil kime fırsat verilirse değerlendirir!

Sadece Eto değil kime fırsat verilirse değerlendirir!

ABONE OL
08 Mart 2016 23:57
Sadece Eto değil kime fırsat verilirse değerlendirir!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin 25. haftasında karşılaşacakları Antyalyaspor’un yıldızı Eto’o için özel önlem almayacaklarını belirterek, “Eto’o iyi bir oyuncu. Sadece Eto’o değil kime fırsat verilirse değerlendirir” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, iki günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Akşam saatlerinde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 3 oyuncularının doğum günlerini kutladıklarını belirten Hamzaoğlu, “Aynı zamanda kadınlar günü dolayısıyla bizi ziyarete gelen kadınlarımızın, ablalarımızın kadınlar gününü kutladık. Bizim onlara jest yapmamız gerekirken onlar bize jest yaptı” dedi.

“YUKARIYA DOĞRU BİRER BİRER ÇIKIYORUZ”

Ardından Çaykur Rizespor ile oynadıkları karşılaşmayı değerlendiren deneyimli teknik adam, Rize maçını iyi bir sonuçla geçtiklerini belirterek, “Her ne kadar cezalı olmuş olsak da stadı dolduran epey taraftarımız vardı. Bu maçı 3 puanla kapatmak önemliydi. Bugünden itibaren Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladık. Yukarıya doğru birer birer çıkıyoruz. İnşallah bu çıkışımızı sürdürürüz. Antalya’dan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

“NECID ELİNDEN GELENİ YAPIYOR”

Golcü oyuncu Tomas Necid’in son haftalarda golle buluşamamasının hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, “Necid’deki durgunluk gol olarak evet ama takım oyunu olarak üzerine düşeni yapıyor. Forvet oyuncusu arkadan gelen oyunculara yer açması gerekir. Necid de takıma elinden geleni yapıyor. Tom da oynamasa da memnunum. Oynamayanları formsuzlar diye kenarda tutmuyorum. Yarın öbür gün Tom’a ihtiyacımız olduğu zaman olursa onu da düşünebiliriz” dedi.

“İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİLİZ”

Oyun olarak istediği seviyeye ulaşamadıklarını belirten Hamzaoğlu, “Şu anda arzuladığım oyunu oynamıyoruz. İstediğimiz seviyede değiliz ama oyuncuların isteği umutlandırıyor. Her geçen hafta daha çok mücadele eden bir Bursaspor olacak” diye konuştu.

“ETO’O’YA ÖZEL ÖNLEM DÜŞÜNMÜYORUZ”

Ligin 25. haftasında karşılaşacakları Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o için özel önlem alıp almayacaklarının sorulması üzerine Hamzaoğlu, şu yanıtı verdi:

“Eto’o’ya özel önlem düşünmüyoruz. Rakibimizin etkili yönlerini, takım olarak kapatma yöntemlerine gideceğiz. Eto’o iyi bir oyuncu. Sadece Eto’o değil kime fırsat verilirse değerlendirir. O yüzden takım olarak fırsat vermemeye çalışacağız.”

ÇİNAZ: “HEDEFE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Tecrübeli oyuncu Şamil Çinaz ise ligde galibiyet serisi başlattıklarını belirterek, “Rize maçında önemli bir galibiyet aldık. Maçtan maça bakarak hedefe devam etmek istiyoruz. Antalya maçı da çok önemli. Bize yakın puanda olan bir takıma karşı oynayacağız. 3 puanla dönmek istiyoruz. Bu doğrultuda da hazırlıklarımıza başlayacağız” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.