Işın Karaca, Manolyasıyla Ünlüler Ormanına Dahil Oldu

Işın Karaca, Manolyasıyla Ünlüler Ormanına Dahil Oldu

ABONE OL
12 Mart 2016 19:41
Işın Karaca, Manolyasıyla Ünlüler Ormanına Dahil Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Pop Müziği sanataçısı Işın Karaca, EXPO 2016 Antalya sergi alanındaki ünlüler ormanına Manolya ağacı dikti. İsim etiketini ağacın gövdesine bağlayıp ilk can suyunu veren Karaca, “Şimdi bana mesuliyet olarak yüklediler. Ben 3 ayda bir gelir sular giderim” dedi.

Türkiye’nin ilk EXPO’su olan EXPO 2016 Antalya’ya destek veren ünlüler arasına Türk Pop Müziği sanatçısı Işın Karaca da katıldı. EXPO 2016 Antalya Ajansı’nın davetini kabul edip Aksu İlçesi’ndeki bin 121 dönümlük sergi alanına gelen Karaca, önce proje sunumunu izledi. İçinde EXPO Kulesi, EXPO Göleti, Tarım Müzesi, Çocuk Adası gibi yapıları bulunan projeyi, “Gerçekten muhteşem” diye yorumlayan Karaca, daha sonra baggy ile sergi alanını gezdi.

Adına ayrılan ve önceden dikilen Manolya ağacına isim tabelasını bağlayan Işın Karaca, ilk can suyunu da verdi. “Burası aslında hepimizin. Hepimiz için EXPO 2016, Antalya’nın EXPO’su o yüzden buranın bir parçası olmak onur verici bu kadar büyük bir projenin içinde olmak bu kadar anlamlı bir projenin içerisinde olmak çok keyif verici” diyerek duygularını dile getirdi.

Karaca, şöyle konuştu:

“Ağzım açık, Antalya’ya taşınmayı düşündüm. İzlerken sanırım Antalya’ya taşınmam gerekiyor hani bu kadar gerçek yaşamla iç içe kalıpta olağanüstü bir yer olacak. Açılmasını dört gözle bekliyorum. Sunumu izlerken şöyle oldum; ‘Mia buraya bayılır, Erdal burada resim çizmek ister işte şurada kitap okumak ne kadar muhteşem olabilir’ Yedi bölgenin muhteşem restoranlarından bir tanesinde yemek yemek ne kadar keyifli olabilir ya da herşeyi bırak şurada bir gün sükûnetle ve huzurla dolaşmak ne kadar büyük bir keyif. Yani para gerektiren şeyler değil bunlar. Arkadaşlarım evlendiğinde hediye olarak ağaç diktiler adımıza ama ilk kez bu kadar samimi bir ilişkim oluyor ağacımla. Bu bir mesuliyettir diktim bitti olmuyor. Hayat böyle birşey değil çünkü. Bunu şimdi bana mesuliyet olarak yüklediler. Ben 3 ayda bir gelir sular giderim artık.”

Kapılarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda 6 aylığına açacak olan EXPO 2016 Antalya’ya çocukları ile gelmek istediğini söyleyen Işın Karaca, “Burada olacağım” dedi. Karaca’ya ziyaretin anısına EXPO’nun simgesi şakayık takdim edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.